21.1.10

Τεχνητή η καταστροφή στην Αιτή;

Share


Ο ηγέτης της Βενεζουέλας σε πρόσφατη δήλωση του, κατηγόρησε τις ΗΠΑ πως προκάλεσαν τον καταστροφικό σεισμό στην Αιτή.

Για να το πετύχουν, όπως λέει χρησιμοποίησαν τεχνολογία που διαθέτουν και η όλη επιχείρηση ήταν μια δοκιμή της τεχνολογίας που τελικός σκοπός τους είναι να χρησιμοποιήσουν ενάντια στο Ιράν.

Δείτε  το ρεπορτάζ του Russia Today...



Ο κ.Chavez προφανώς αναφέρεται στο πρόγραμμα HAARP στο οποίο έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο post. Με λίγα λόγια το HAARP είναι μια πανίσχυρη συσκευή που μπορεί να επηρεάσει τα μαγνητικά πεδία του πλανήτη μας σε τέτοιο βαθμό ώστε να μεταβάλλει τον τοπικό καιρό κατά βούληση των χειριστών του, ακόμη και να προκαλέσει σεισμούς.

Τα αρχικά HAARP σημαίνουν High-Frequency Active Auroral Research Program και βρίσκεται στην Αλάσκα. Χρηματοδοτείτε από την Αμερικανική Αεροπορία και το Ναυτικό.

Προς τα έξω λένε πως αναλύει και μελετά την συμπεριφορά της ιονόσφαιρας εκπέμποντας ακτίνες ραδιοσυχνοτήτων, εκπομπές που όμως μετρημένα, είναι  72.000 πιο ισχυρές από το σήμα του δυνατότερου ραδιοφωνικού σταθμού της Γης. Μετρημένα η ενέργεια που πυροβολεί το HAARP στην ατμόσφαιρα μας ανέρχεται σε 3.6 εκατομμύρια WATT… Πληρώστε εσείς πράσινα τέλη για τα κλιματιστικά σας…

Αυτά όπως που δεν λένε είναι πως επειδή το HAARP έχει την δύναμη να επηρεάζει την ιονόσφαιρα, επηρεάζει και την μαγνητόσφαιρα. Η μαγνητόσφαιρα είναι Ο ΠΡΟΤΑΡΧΙΚΟΣ παράγοντας που επηρεάζει τις τεκτονικές πλάκες. Φανταστείτε τις τεκτονικές πλάκες σαν μεταλλικά ελάσματα που επιπλέουν σε νερό και τη μαγνητόσφαιρα σαν έναν μαγνήτη. Προς τα κει που κουνάτε τον μαγνήτη, προς τα κει θα κουνιούνται και τα ελάσματα.

 Αυτό που θέλω απλά να επισημάνω εγώ είναι πως, όπως και στο χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου έτσι και εδώ, το Πεντάγωνο ΕΤΥΧΕ μια μέρα πριν τον καταστροφικό σεισμό να κάνει μια άσκηση με το σενάριο πως μια καταστροφή είχε πλήξει την Αϊτή και σκοπός ήταν να συντονιστούν οι αποστολές στρατιωτών και προμηθειών προς βοήθεια για την Αϊτή…

Λίγες ώρες μετά οι Αμερικανοί κλήθηκαν να επαναλάβουν ότι έκαναν, αυτή τη φορά στα αλήθεια… Απίστευτη σύμπτωση;

Η αναφορά της άσκησης πρίν γίνει ο σεισμός στην Αϊτή, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου