2.9.10

Οικοτρομοκρατία

Share
Χτες ένας ψυχακιας μπούκαρε με εκρηκτικά στα κεντρικά του Discovery Channel, κράτησε ομήρους τους εργαζομένους με τον όρο να σκληρύνει την πολιτική του  το κανάλι σε σχέση με το παραμύθι που παλιότερα λεγόταν υπερθέρμανση του πλανήτη και τώρα λέγεται κλιματική αλλαγή.

Στο μανιφέστο που μοίρασε το ζόμπι του Al Gore έκανε λόγο για επιβολή μείωσης του πληθυσμού και για «αποτροπή γεννήσεων κι’άλλων παρασιτικών ανθρωπίνων εμβρύων».

Ο ίδιος παραδέχεται πως η ζωή του άλλαξε αφότου είδε το ντοκιμαντέρ του Al Gore  «An inconvenient truth» και αποφάσισε να αναλάβει δράση ο ίδιος για να σώσει τον πλανήτη μας από τον ανθρώπινο ιό.

Η όλη ιστορία τέλειωσε με την αστυνομία να τον σκοτώνει. Σίγουρα κρύβονται πολλά πίσω από την ιστορία, πράγματα που θέλουν πολύ ψάξιμο για να βγουν στο φως.

Το μόνο σίγουρο προς το παρών είναι πως η πράσινη προπαγάνδα έχει δυστυχώς ξεπλύνει πάρα πολλά μυαλά σε σημείο που να τους κάνει να θέλουν την καταστροφή του ανθρωπίνου είδους, να μισούν τα μωρά και να θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους την ύπαρξη.

Κλείνοντας, δείτε την αναφορά του Alex Jones για το θέμα



Και ένα video με νόημα για τα πράσινα οικοθυματάκια που στέλνουν λεφτά στην Greenpeace



Το site του μάστορη με αναρτημένο το μανιφέστο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου