3.1.10

Ντου στην Υεμένη

Share

Ο Βρετανός μη-εκλεγμένος Πρωθυπουργός Gordon Brown (του παραχώρησε τη θέση του ο Tony Blair) κάλεσε την διεθνή κοινότητα και τους παγκόσμιους ηγέτες «να προβούν σε ένα έκτακτο συνέδριο για να σταματήσουν την Υεμένη από το να γίνει το νέο κέντρο τρομοκρατίας»...

Να θυμίσουμε πως κάτι ανάλογο είχε γίνει και λίγο πριν την επίθεση στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Όμως αυτή δεν είναι το μόνο κοινό που έχει η Υεμένη με το Αφγανιστάν και το Ιράκ. Λίγο καιρό πριν, οι διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οίκοι (αυτοί που υποβάθμισαν την δανειοληπτική ικανότητα της Ελλάδας) χαρακτήρισαν την Υεμένη «αποτυχημένο κράτος», κάτι που έχει γίνει δυο μόνο φορές στο παρελθόν, για το Αφγανιστάν λίγο πριν του επιτεθεί η Αμερική και το Ιράκ, επίσης λίγο πριν του επιτεθεί η Αμερική.

«Η Υεμένη είναι ένας πιθανός παράδεισος για την τρομοκρατία και είναι τοπική και διεθνής απειλή. Η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, ψάχνουμε διεθνή υποστήριξη για να βοηθήσουμε την Υεμένη να αποτρέψει αυτή την κατάσταση»

Για να το κάνουμε πενηνταράκια… Ετοιμάζονται για ντου στην Υεμένη.

Ας δούμε μερικές εικόνες απο το άνδρο της παγκόσμιας τρομοκρατίας που λέγεται Υεμένη...


Το παράνομο εμπόριο εκρηκτικών σκουπών ανθεί στις μαύρες αγορές της Υεμένης


Οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται απο μικροί στην οργανική χημεία και παίζουν τα χημικά εκρηκτικά στα δάκτυλα




Οι παραστρατιωτικοί έχουν οχυρωθεί σε πανίσχυρα φρούρια φτιαγμένα απο κοπριά καμήλας, που έρευνες στο Yale έχουν δείξει πως είναι η πιο ανθεκτική κοπριά καθώς επίσης έχει και τις μεγαλύτερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα


...και για να μην λέτε πως πάλι μας δουλεύουν οι Αμερικάνοι όπως με τα αόρατα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ, ορίστε και η καμήλα! (που κάνει την πιο ανθεκτική κοπριά που επίσης έχει και τις μεγαλύτερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα)


Μια εικόνα χίλιες λέξεις... αποκλειστική  φωτογραφία απο τα υπερσύγχρονα εργαστήρια παραγωγής χημικών εκρηκτικών. Δείτε το σατανικό χαμόγελο της φανατισμένης μουσουλμάνας χημικού.

Μη φοβάστε όμως! Ήρθε το ιππικό!




...και επειδή όλα γίνοντε για το καλό της Υεμένης, να και η σελίδα της Άγιας Unicef για την Υεμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου