3.1.10

Αυτός είναι ο πραγματικός φασισμός

Share
Η πιο ακραία πρόταση που έχει ακουστεί για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας



ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ

Ο απόστρατος Thomas McInerney βγήκε στην αμερικανική τηλεόραση και είπε μια απο τις πιο ακραίες προτάσεις για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Είπε πως θα πρέπει να γδύνονται στα αεροδρόμια όλοι οι άντρες μουσουλμάνοι ηλικίας 18-28. Η παρουσιάστρια του είπε πως αυτό ειναι ακραίο και δε νομίζει οτι μπορεί να γίνει. Ο McInerney τότε της είπε πως το γνωρίζει, και αυτό ειναι το πρόβλημα.


απο troktiko.blogspot.com

Ο βραβευμένος με νόμπελ Ειρήνης Barack Obama, εξελέγει πουλώντας το προφίλ της ειρήνης και της διαφορετικότητας απο τον προκάτοχο του, Bush. Ένα απο τα σημεία που έδωσε μεγάλο βάρος στην πρεκλογική του εκστρατεία, είναι το κλείσιμο της φυλακής στο Guantanamo (GΙΤΜΟ) πράγμα που ακόμη δεν έχει γίνει.

Παρ'όλα αυτά, τα πανηγύρια και η περίοδος χαριτος τελείωσε, η ατζέντα πρέπει να προχωρήσει. Ένα-δυό περιστατικά όπως το πρόσφατο με τον Νιγηριανό Umar Farouk Abdulmutallab, είναι το πρόσχημα που χρειάζεται ο δημοφιλής Πρόεδρος για να πάρει νέα μέτρα καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να συνεχίσει απο εκεί που είχε μείνει ο κ.Bush.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου