18.10.09

Τι διαβαζει ο Obama;

Share






Στην φωτογραφια βλεπουμε τον προεδρο Obama, να κραταει ενα βιβλιο του Fareed Zakaria, με τιτλο The Post-American World. Στο βιβλιο αυτο περιγραφετε το πως η Νεα Ταξη ξεπροβαλλει με τα απολυταρχικα καθεστωτα της Κινας και της Ινδιας να ηγουνται αυτης της κινησης.

"Η κριτικη στο βιβλιο εστιαζει πανω σε συγκεκριμενες τοποθετησεις του συγγραφεα, που ουσιαστικα αντανακλα της αναγκες της παγκοσμιας ελιτ" γραφει η Wikipedia για το βιβλιο.

Δεν κανει σε κανενα μη-προβατο εντυπωση πως ο Obama βρεθηκε να διαβαζει αυτο το βιβλιο, και αν δεν το διαβαζει ο ιδιος, σιγουρα με τη φωτογραφια αυτη, θελει να περασει καπου το μηνυμα πως το διαβαζει.

Ο κ.Zakaria ειναι συντακτης του Newsweek International, μελος του Aspen Strategy Group, ειναι μελος της Bilderberg,πολλα χρονια μελος του CFR αλλα και μελος της Τrilateral Commission. Εχει επισης διατελλεσει και συντακτης του επισημου οργανου της CFR, το Foreign Affairs.

Ειναι ενας απο τους πιο διακεκριμενους διανοουμενους της παγκοσμιας ελιτ και φυσικο ειναι ο Obama να θελει να μαθει απο τους καλυτερους.


O Fareed Zakaria  τα βρισκει λιγο δυσκολα ερωτωμενος απο την We Are Change για την Bilderberg και την 11η Σεπτεμβριου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου