28.10.09

Εργαλειο προκλησης πανικου, στα χερια της αστυνομιας της Νεας Υορκης

Share

Το Αστυνομικο Τμημα της Νεας Υορκης, "μονταρε" τα περιπολικα του με μια νεα συσκευη που κυριολεκτικα κανει την γη να τρεμει...

Λεγεται "rumbler" και παραγει εναν τοσο δυνατο θορυβο που οι κραδασμοι προκαλουν γυρω απο το αυτοκινητο ενα συνεχως δονουμενο ωστικο κυμα, ωστε ακομη και ανθρωποι που δεν βλεπουν ή δεν ακουν να καταλαβαινουν πως τους πλησιαζει περιπολικο απο μια αποσταση που φτανει τα 35μετρα.
"Εκμπεμπει κραδασμους τους οποιους μπορουν να νιωσουν οδηγοι με κλεισμενα παραθυρα και δυνατη μουσικη καθως επισης και οι πεζοι που εχουν ακουστικα και συνηθως θα αδιαφορουσαν για την αστυνομικη σειρηνα" δηλωσε ο εκπροσωπος τυπου του τμηματος.

Μεσα στην ολη πλυση εγκεφαλου και την τρομολαγνια που επικρατει στις ΗΠΑ, δεν αντιδρουν και πολλοι σε αυτην την ειδηση. Ενας μονο επιστημονας που ασχολειτε με θεματα ηχορυπανσης εξεφρασε τις ανυσηχιες του για το κατα ποσο ειναι ασφαλης η χρηση αυτης της συσκευης μιας και στο κεντρικο site της εταιριας που τα παραγει, Federal Signal Corp, υπαρχει προειδοποιηση πως η χρηση αυτης της σουπερ-σειρηνας μπορει να προκαλεσει ζημια στην ακοη και συστηνει να ληφθουν μετρα προφυλαξης.


Το αρθρο εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου