30.10.09

Κλιματικη αλλαγη και στον Δια!

Share

 Εικονες που ληφθηκαν απο το διαστημικο τηλεσκοπιο Hubble, δειχνουν πως ο Διας ειναι στο μεσο μιας βιαιης κλιματικης αλλαγης.

 Η θερμοκρασια της επιφανεια του πλανητη εχει αλλαξει  15-20 βαθμους Fahrenheit, κανοντας τον Δια θερμοτερο στις περιοχες του ισημερινου του και ψυχροτερο στους πολους του. Ο καθηγητης Phil Marcus, που εκανε την πρωτη παρατηρηση για το φαινομενο το 2004, προεβλεψε πως μεγαλες αλλαγες θα σημειονονταν στο νοτιο ημισφαιριο του Δια περι το 2006, κανοντας τα σηματα κατατεθεντα του Δια, τους περιφημους στροβιλισμους του, να γινουν ασταθεις και να δημιουργησουν νεους στροβιλους, πραγμα που εγινε με την εμφανιση των νεων κοκκινων σχηματισμων.
 Οι αλλαγες αυτες αποδιδονται στην ηλιακη ακτινοβολια και συγκεκριμενα στον κυκλο των ηλιακων κηλιδων, που στην πραγματικοτητα ειναι απιστευτες πυρηνικες εκρηξεις που εκπεμπουν ενα ευρυ φασμα ακτινοβολιων στο ηλιακο μας συστημα.

Ειναι εξοργιστικο το πως οι απερισκεπτοι κατοικοι του πλανητη Δια, τοσους αιωνες συνεχιζαν να εχουν τις μη-οικολογικες τους λαμπες αναμενες, να τρωνε κοτοπουλα, να εχουν κατοικιδια, να οδηγανε αμαξια, να εχουν τηλεορασεις χωρις να σκεφτουν πως κανουν κακο στο περιβαλλον τους! Ευτυχως εμεις εδω εχουμε τον Obama, την Greenpeace, τον Χρυσογελο, τον Τσιπρα, τον Καφετζοπουλο, τον ΣΚΑΙ, το WWF και τον πριγκιπα Καρολο να μας προστατευουν. Με τις νεες φορολογιες που ετοιμαζουν θα φτιαξουμε ενα στρωμα απο λεφτα γυρω απο τον πλανητη και ετσι θα σταματησει η κλιματικη αλλαγη στη Γη μας!

Οσο για τον ηλιο, μην δινετε σημασια σε αυτη την τεραστια πυρινη μπαλα που εχει χιλιαδες φορες πολλαπλασια, την θερμοκρασια πυρηνικης εκρηξης...απλα βαλτε αντιλιακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου