6.10.09

Λεσχη Bilderberg - Αννα Διαμαντοπουλου

Share


Η Αννα Διαμαντοπουλου(που εισηγηθηκε να αναγνωριστει σαν δευτερη επισημη γλωσσα της Ελλαδας η Αγγλικη) λεει το ποιημα που της μαθανε στην λεσχη Bilderberg στη συναντηση που εγινε στην Κωνσταντινουπολη το 2007, για το τι ακριβως ειναι η λεσχη.

Δειτε πως με λιγα λογια δεν προκειτε για κατι παραπανω απο ενα "think tank" (κατα την αγγλομαθη κ.Διαμαντοπουλου) και "δεξαμενη σκεψης" κατα τον κ.Αβραμοπουλο, που απλα μαζευονται "διανοουμενοι" και επιστημονες και μιλανε για το "youtube".

Το βιντεο το παραθετω μονο και μονο για να δειτε ποσο καλα εχουνμαθει και οι δυο το ποιηματακι τους και το αποδιδει ο καθενας με τα δικα του λογακια χωρις να παραλειπουν συγκεκριμενες φρασεις-κλειδια.


 Ενα μικρο βιντεακι για το τι ειναι η λεσχη. Αν πραγματικα ενδιαφερεστε, υπαρχει ΑΠΕΙΡΟ υλικο στο internet, δεν εχετε παρα να ψαξετε. Απο το blog αυτο θα προσπαθησουμε να σας πουμε δυο τρια βασικα πραγματα, αλλα αυτο που πραγματικα πρεπει ο καθενας μας να κανει ειναι να ψαξει μονος του.

Στις 14-17 Μαιου, η ετησια συναντηση της λεσχης εγινε στον Αστερα της Βουλιαγμενης, στο ξενοδοχειο Ναυσικα. Μια μικρη ομαδα απο το site μας, πηγαμε τοτε με καμερα και προσπαθησαμε να καταγραψουμε τα μετρα προστασιας και συντομα θα αναρτησουμε το βιντεο απο το τι ειδαμε.

Αυτο ομως που παρατηρησαμε απο την πρωτη στιγμη ηταν η παντελεις ελλειψη δημοσιογραφων, ακτιβιστων, αριστερων, αναρχικων, ακροδεξιων και ολων αυτων των εμπορων διαφορετικων αποψεων που ευαγγελιζονται την "αληθεια".

Μονο εμεις και 3-4 "τρελλαμενοι" ερευνητες απο το εξωτερικο που κακειν κακως εκδιωχθηκαν απο την περιμετρο φτασαμε εκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου