1.9.10

Πόσα λεφτά ήθελε να βγάλει η Coca-Cola;

Share
Και μέσα στην κρίση, το δημοσιογραφικό site του Νίκου Ευαγγελάτου μας ενημερώνει πως συμφώνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Coca Cola σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα!

Πραγματικά μου έκανε εντύπωση η είδηση και ψάχνοντας λιγάκι, μπερδεύτηκα. Καταρχάς, δεν βρήκα τίποτα προσπαθώντας να βρω το άρθρο από το ίδιο το Πρώτο Θέμα. Όποτε σαν είδηση από την αρχή της είναι ύποπτη μιας και δείχνει να την αναφέρει αποκλειστικά και μόνο το newsit αλλά να την χρεώνει στο Πρώτο Θέμα.

Συνεχίζοντας, να αναφέρω πως πρόεδρος της Coca-Cola Hellas είναι ο μυστηριώδης κ.Γεώργιος Δαυΐδ, γεννημένος στην Κύπρο, Βρετανός πολίτης και μόνιμος κάτοικος Νιγηρίας, ιδιοκτήτης ή μεγαλομέτοχος αρκετών άλλων εταιριών όπως της τράπεζας Κύπρου, των τσιμέντων Τιταν, της Αλλατίνης, του ΕΛΙΑΜΕΠ και διαφόρων άλλων. Ο κ. Δαυΐδ είναι ένας από τους μεγαλύτερους «παίχτες» της Ελλάδας και για ένα πιο πλήρες ιστορικό του αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε εδώ.

Ποιές άλλες ειδήσεις έχει μεταδώσει το newsit για την coca cola; Μεταξύ άλλων, οι δυο πιο πρόσφατες αναφορές στην εταιρία από το site ήταν οι εξής:

Μπόνους στους μετόχους της από την Coca - Cola 3E

Ευχάριστη έκπληξη τα κέρδη της Coca - Cola 3E

Τι μας λέει λοιπόν η coca cola μέσω του newsit; Πως παρόλη την μη αναμενόμενη εν μέσω κρίσης κερδοφορία, ο μόνιμος θαμώνας της λέσχης Bilderberg κ. Δαυΐδ θα την πάρει και θα φύγει αφήνοντας 2500 εργαζόμενους στο δρόμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου