6.5.10

Όταν χτυπάει η Ελίτ.

Share
…Το παλικαράκι που βλέπετε αριστερά λέγεται Nigel Farage και είναι ευρωβουλευτής του μοναδικού κόμματος της Αγγλίας που είναι άξιο σοβαρής μνείας, του UKIP…

Έγινε γνωστός σε εμάς με την παρακάτω δήλωση του που με λίγα λόγια κολλαει στον τοίχο τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ε.Ε κ.Ρομπαϊ κατηγορώντας τον πως είναι διορισμένος από την παγκόσμια ελίτ, πως εκτελεί εντολές της Νέας Τάξης και πως μετά την εκλογή του υποβίβασε την Ελλάδα σε προτεκτοράτο. Δείτε το βιντεακι.



Τότε είχε γίνει ένας ψιλοχαμος διεθνώς, θέμα που στα ελληνικά media προβλήθηκε μετά τον τσακωμό της Τζούλιας με τον Ψωμοπουλο και πριν την Πετρούλα. Αφού έκοψαν και έραψαν τις δηλώσεις του, του κόλλησαν και την ταμπέλα του εθνικιστή και προέβαλαν το θέμα κάπως έτσι. Έχει αξία να δείτε πως προβλήθηκε το video από το Mega για να δείτε πως λειτουργούν τα κανάλια εδώ.



Γιατί σας τα δείχνω όλα αυτά; Γιατί τη στιγμή που γράφω τις λέξεις αυτές ο κ. Farage νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με ελαφριά ευτυχώς κατάγματα, αφού το μονοκινητήριο αεροπλάνο που επέβαινε έπεσε λόγο μηχανικής βλάβης λίγο μετά την απογείωση του.



Συμπτωματικά, τυχαίνει να είναι ημέρα εκλογών σήμερα στην Αγγλία…

Η πτώση με αεροπλάνο είναι μια μέθοδος που είχε αρκετά χρόνια να χρησιμοποιηθεί (από τον θάνατο του J.F.K Jr νομίζω) και οι ευχές μας είναι με τον κ.Farage για ταχεία ανάρρωση.

Κλείνοντας, δείτε μια δήλωση του F.D.Roosevelt…

“Στην πολιτική, δεν συμβαίνουν ατυχήματα. Αν συμβεί, να είσαστε σίγουροι πως ήταν προσχεδιασμένο να συμβεί.”


Ο πρόεδρος της Ε.Ε μιλάει για παγκόσμια κυβέρνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου