24.4.10

Υποχρεωτικές στειρώσεις στην Κίνα

Share
…Εν μέσω ΔΝΤ και προδοσιών, άλλη μια ελπιδοφόρα και ευχάριστη για το ανθρώπινο είδος είδηση έρχεται, αυτή τη φορά από την Κίνα…


Οι υγειονομικές αρχές στην Κίνα σκοπεύουν να επιβάλλουν σε 10.000 άτομα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ. Η εγχειρήσεις θα γίνουν κατά τι διάρκεια της εβδομάδας και είναι μέρος του προγράμματος έλεγχου του πληθυσμού στην γνωστή για τις κοινωνικές ευαισθησίες και τα ανθρωπιστικά αισθήματα χώρα της άπω ανατολής που φιλοξένησε τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πρώτη πόλη που εφαρμόζεται πιλοτικά το πρόγραμμα είναι η Puning και οι κάτοικοι της δεν είναι και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την ιδέα να τους ξεριζώσει τα σωθικά η καλή τους κυβέρνηση. Αλλά τι ξέρουν αυτοί; Για το καλό τους είναι!

Η πάντα μαχητική Διεθνής Αμνηστία (αυτή με το ανάποδο σήμα του δολαρίου, ξέρετε) που συνήθως κάτι τέτοια τα λύνει στο πι και φι, δήλωσε με υψωμένο το δάκτυλο και με πολλά νευράκια «η με τη βία στείρωση του πληθυσμού είναι παρόμοια με βασανιστήρια!» και μετά γύρισαν την προσοχή τους πάλι στους ταλαιπωρημένους αντιφρονούντες με το καθεστώς του παρανοϊκού Fidel Castro στην κομμουνιστική Κούβα. Μα, κι’ αυτός ο Castro, δε λέει να πεθάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου