15.4.10

Μασωνική αλληλεγγύη

Share
Ενα παραδειγμα για το πως η μασωνια, προστατευει τα μελη της.

Μολις εσκασε η υποθεση Siemens, ολοι «ψαχνανε» τον κ.Χριστοφορακο, τον κυριο που χειριζοταν για λογαριασμο της Siemens τις μιζες και κρατουσε αρxειο για το τι ποσα σαν λαδωμα εχει δωσει και σε ποιους.

Ο κ.Χριστοφορακος καταφερε να φυγει στο εξωτερικο και η αστυνομια ειχε συλλαβει την κορη του. Ο εισαγγελεας που ειχε αναλαβει τους χειρισμους της υποθεσης ηταν ο κ.Ζαγοριανος και η ολη σταση του κινησε υποψιες...


Μολις ανελαβε υπουργος δικαιoσυνης ο κ.Καστανιδης, εκρινε πως επρεπε να τεθει σε αργια ο κ.Ζαγοριανος, αποφαση του που ανετρεψε το 11μελες Ανωτατο Δικαστικο Συμβουλιο.
Σοκαρισμενος ο κ.Κατσανιδης με την αποφαση αυτη, ζητησε απο την Ολομελια του Ανωτατου Δικαστικου Συμβουλιου να επανεξετασει το θεμα, ελπιζοντας σε διαφορετικο αποτελεσμα αυτη τη φορα.

Ω του θαυματος, χτες η ολομελια απερριψε εκ νεου το αιτημα του υπουργου για να τεθει σε αργια ο κ.Ζαγοριανος.

Μαινομενος ο υπουργος εχτες εκανε την παρακατω δηλώση

«Κανέναν δεν μπορώ να υποχρεώσω σε αυτοσεβασμό, όπως και κανέναν δεν μπορώ να υποχρεώσω να διεκδικεί τον σεβασμό της κοινωνίας. Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη»

Που στα αυτια τα δικα μου, δειχνει ποσο αγανακτησμενος ειναι και ουσιαστικα σηκωνει λευκη πετσετα μπροστα στη δυναμη των παραδικαστικων κυκλωματων.

Το κερασακι στην τουρτα ειναι η σημερινη δηλωση του μοναδικου εν ζωη 33ου βαθμου μασωνου στην Ελλαδα, κ. Μητσοτακη σαν απαντηση στα ‘παλικαρια του’ που δεχθηκαν πυρα.

«Δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη Ελλάδα η χυδαία, υβριστική επίθεση του υπουργού της Δικαιοσύνης κ.Χ. Καστανίδη εναντίον της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, διότι μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, έλαβε απόφαση που δεν τον ευρίσκει σύμφωνο. Ο υπουργός της Δικαιοσύνης κατηγορεί τη συντριπτική πλειοψηφία των Αρεοπαγιτών ότι 'στερούνται αυτοσεβασμού και δεν διεκδικούν το σεβασμό της κοινωνίας'.

Η διάκριση των εξουσιών και ο σεβασμός της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης- της οποίας ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι ο φυσικός προστάτης- αποτελούν θεμέλια της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός κ.Γεώργιος Παπανδρέου έχει χρέος να αποκαταστήσει τη συνταγματική τάξη. Αλλωστε η Δικαιοσύνη όπως εύστοχα είχε πει ο παππούς Γεώργιος Παπανδρέου- και η φράση του δυστυχώς αποδεικνύεται και πάλι επίκαιρη- 'είναι το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας'».


Το μονο που μενει μετα το καλεσμα του κ.Μητσοτακη στον πρωθυπουργο για να ‘κανει ντα’ τον υπουργο Δικαιοσυνης ειναι να δουμε σε λιγο καιρο που θα βρισκεται ο κ.Καστανιδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου