20.2.10

Επίσημη καταγραφή UFO

Share
Το Βρετανικό υπουργείο αμύνης, έδωσε στη δημοσιότητα λίστα με τα περιστατικά με UFO που το έχουν απασχολήσει από το 1994 μέχρι το 2000.

Ένα πολύ σημαντικό χαρτί που κατά καιρούς παίζουν οι μάστορες της Νέας Τάξης, είναι το θέμα των UFO και συγκεκριμένα, η απειλή που μπορεί να δεχτούμε από μια επερχόμενη εξωγήινη εισβολή.


Το γεγονός ότι μια από τις σημαντικότερες κυβερνήσεις-γρανάζια της μηχανής της Νέας Τάξης, κάνει μια τέτοια κίνηση, που ουσιαστικά δίνει κύρος και κάποια βάση στις ιστορίες αυτές είναι κάτι που θα 'πρεπε να μας βάλει σε σκέψεις. Δεν είναι κάτι μεμονωμένο και δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν πάει άλλωστε πολύς καιρός που το ίδιο το Βατικανό είπε πως ψάχνει για εξωγήινους.

Και ναι, ο κύριος όγκος των media και των πολιτικών αντιμετωπίζουν το θέμα με αδιαφορία και ακόμη και μια δόση ειρωνείας, όμως κατά καιρούς σημαντικά πιόνια του σκακιού της Νέας Τάξης έχουν κάνει απίστευτες δηλώσεις για το θέμα, όπως αυτή η δήλωση του Πρόεδρου Reagan στα Ηνωμένα Έθνη.


Χαρακτηριστικό είναι πως ο πρόεδρος Reagan είχε κάνει 5 φορές ανάλογες δηλώσεις δημοσίως και το παράδειγμα του έχουν ακολουθήσει ο πρώην Γ.Γ της Ε.Σ.Σ.Δ και φανατικός πολέμιος της Αμερικανικής καπιταλιστικής αδηφαγίας που μετά την κατάρρευση της περεστρόικα ζει μόνιμα στην Αμερική κ.Gorbachev, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Jimmy Carter και ακόμη και ο Bill Clinton…

Το 1994 μάλιστα ένας μυστήριος τύπος έδωσε στη δημοσιότητα ένα υποτίθεται κλεμμένο από τα αρχεία του αμερικανικού στρατού video αυτοψίας ενός εξωγήινου πτώματος που «βρήκαν» το 1947 στο Roswell. Το video, το όποιο οι άνθρωποι της NASA άφησαν να διαρρεύσει, δεν απερρίφθη ποτέ σαν απάτη από την NASA που ποτέ δεν δήλωσε κάτι σχετικά με αυτό, απλα έκανε πως δεν υπήρχε. Άν δεν το έχετε δεί, πάρτε ποπ κόρν και πάμε...


Τα μεγάλα κανάλια των ΗΠΑ έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει ανθρώπους, πρώην στρατιωτικούς, πρώην τεχνικούς, απλό κόσμο, που ισχυρίζονται πως έχουν δει ή βιντεοσκοπήσει εξωγήινους, όπως αυτός ο κυριούλης που δίνει συνέντευξη στον Larry King. Η σοβαρότητα του video πιστεύω τα λέει όλα...


Και φυσικά, μην ξεχνάμε το Hollywood που δεκαετίες τώρα μας πλένει το μυαλό με ένα κάρο αηδίες για εξωγήινες εισβολές…

Γιατί όμως;

Όπως έχουμε δει σε παλιότερα άρθρα, για να μπορούν να προωθούν τα σχέδια τους, πρέπει να δημιουργούν στην κοινωνία προβλήματα. Προβλήματα που φαντάζουν ανυπέρβλητα, τραγικά και συνήθως αποκαλυπτικά, με την βιβλική έννοια του όρου. Σκοπός τους είναι να πανικοβάλουν και να τρομοκρατούν τις κοινωνίες ώστε να κάνουν τον απλό κόσμο να νιώθει ανίκανος να προστατευτεί, να αντιδράσει και να νιώσει ασφαλείς. Μετά έρχονται εκείνοι δια μέσου των ανθρώπων που έχουν ορίσει σαν αντιπροσώπους τους, όπως π.χ. η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, ο πρόεδρος της Αμερικής κλπ, τα μεγάλα μυαλά και σαν λυτρωτές μας προσφέρουν τη λύση στο πρόβλημα που εκείνοι εξ’αρχής δημιούργησαν, λύση που φυσικά δεν είναι τίποτε άλλο παρά επιβολή των αποφάσεων που θέλουν για να μας κάνουν μια κοινωνία άμυαλων μπαταριών.
Για παράδειγμα…

Πρόβλημα- Παγκόσμιος Πόλεμος
Λύση- Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένα Έθνη

Πρόβλημα- Τρομοκρατία, Δίδυμοι Πύργοι
Λύση- Κράτος-φυλακή, παντού κάμερες και απίστευτα μέτρα ασφάλειας

Πρόβλημα- Υπερθέρμανση του πλανήτη
Λύση- καταστολή ελευθεριών, τεχνολογικός μεσαίωνας για τις αναπτυσσόμενες χώρες και απίστευτοι φόροι

Η εξωγήινη απειλή, είναι η υπέρτατη απειλή. Αν δουλέψουν το σενάριο αυτό, να είσαστε σίγουροι πως θα δούμε πολλά απίστευτα πράγματα. Είναι ένας εχθρός που πάντα θα καραδοκεί, πάντα θα είναι αόρατος, σε αντίθεση με την απάτη της υπερθέρμανσης που τώρα αρχίζει ο κόσμος και συνειδητοποιεί πως ΞΥΛΙΑΣΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ το χειμώνα... Οι εξωγήινοι θα είναι πάντα εκεί, με υπερτεχνολογία, κακές προθέσεις και μη ξεχνάτε… κυκλοφορούν ανάμεσα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου