7.2.10

Η καινούρια ταινία ετοιμάζεται!

Share
Η Κίνα απειλή (και) για την παγκόσμια υγεία!

Το νέο παραμυθάκι που έχουν στα σκαριά και σιγά σιγά το ετοιμάζουν, δείχνει να είναι μια νέα απειλή πανδημίας κάποιου σουπερ ιού, αυτή τη φορά από την Κίνα.

Αφού χτυπήσαμε τα ρούχα της Κινάς, τα πλαστικά της Κίνας, τα σιδερικά της Κίνας, τα αυτοκίνητα της Κίνας, ήρθε η ώρα να τρομοκρατήσουμε την διεθνή κοινή γνώμη με τα μικρόβια της Κίνας!


Σε άρθρο της Παρασκευής η εφημερίδα Daily Telegraph, μας ενημέρωσε πως ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας (οι ίδιοι τύποι που λύσσαξαν να μας εμβολιάσουν με υδράργυρο και δηλητήρια για την πανδημία της γρίπης των χοίρων με το αζημίωτο) κτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου.

Καταγγέλλει τους Κινέζους γιατρούς πως δίνουν με το παραμικρό αντιβιώσεις και δυνατά φάρμακα στους αρρωστιάρηδες κινέζους, με αποτέλεσμα να δυναμώνουν σταδιακά τα μικρόβια, κάνοντας τα απειλή για όλο τον κόσμο.

Με μελέτες που λένε πως έκαναν (μάλλον οι ίδιοι επιστήμονες που λυγάνε πως μέχρι 10 Φλεβάρη θα έχει πεθάνει η μισή Ευρώπη από γρίπη), τους έχουν κατατρομοκρατήσει! Είδαν πολύ ανθεκτικά βακτήρια σταφυλόκοκκου στην Κίνα και προειδοποιούν πως σύντομα θα γιομήσει ο τόπος!

Και επειδή είναι και λίγο πονηροί, δεν πρότειναν ακόμη προληπτικό εμβολιασμό γιατι θα γελούσε και ο κάθε πικραμένος αν στο ίδιο άρθρο που κατηγορούν του Κινέζους για αχρείαστη φαρμακοληψεία εκείνοι πρότειναν νέο γύρο εμβολίων, just in case. Όμως είναι σαν να είδαμε ένα trailer της ταινίας που θα παίξει σύντομα…


Δείτε το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου