9.1.10

CIA παντού

Share

Ο Ιούλης που πέρασε ήταν πολύ σημαντικός για το Ιράν. Είχαν προεδρικές εκλογές και ήταν μια καλή αφορμή για όποιον ήθελε να ξεφορτωθεί τον αντί-δυτικό πρόεδρο του Ιράν και υποψήφιο κ.Αχμαντινετζαντ να ελπίζει πως δεν θα επανεκλεγεί.

Για να βοηθήσουν λιγάκι το λαό του Ιράν να καταλάβει ποσό κακός και γενικά δυσάρεστος είναι ο πρόεδρος τους και πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον ξαναψηφίσουν, οι φίλοι της CIA υποκίνησαν λαϊκές εξεγέρσεις...
Κινώντας τα κατάλληλα νήματα, οργανώσεις τεμπέληδων και κακομαθημένων αργόσχολων που κρύβονται πίσω από ιδεολογίες που εχουν πάρει το όνομα τους απο ψευδώνυμα εβραίων πρακτόρων και κοκκινες σημαιες για να μην δουλέψουν ποτέ κάνοντας την επανάστηαση τους καπνίζοντας χόρτο και φορώντας all-star, παρόμοιες με αυτές που έχουμε κι εδώ, στα δικά μας πανεπιστήμια, κατάφεραν να ξεσηκώσουν τον θρεμμένο από το Hollywood φοιτητόκοσμο του Ιράν να βγει να διαδηλώσει ζητώντας περισσότερες ελευθερίες σαν αυτές που απολαμβάνουν στην Αμερική οι νέοι όπως καλύτερη ποιότητα στην κόκα, να τους φωτογραφίζουν χώρις βρακί οι παπαράτσι όταν βγαίνουν απο τα αμάξια και να αρθεί ο αποκλεισμός στα πορνογραφικά site στο Internet.

Όντως, τα κατάφεραν και το καλοκαίρι υπήρξε ένας γενικός ξεσηκωμός στο Ιράν με ξύλο και πέτρες στους δρόμους της Τεχεράνης. Έχοντας και τους μερικούς ανθρώπους-κλειδιά η CIA σε κατάλληλες θέσεις (παλιά τους τέχνη κόσκινο), είχαμε 10 ανθρώπους τραυματίες και πολλούς συλληφθέντες.

Εκείνο όμως που συγκλόνισε την υφήλιο και έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, είναι ένα απίστευτο βίντεο τραβηγμένο με κινητό που έδειχνε μια νεαρή φοιτήτρια να πέφτει αιμόφυρτη,  νεκρή στα χέρια των συνδιαδηλωτών της.

Η 27χρονη κοπέλα λεγόταν Neda Agha Soldan και έγινε το σύμβολο της «πράσινης αντίστασης» στο Ιράν. Έτσι ονομάστηκε η προσπάθεια της φιλοδυτικής αντιπολίτευσης να επαναστατήσουν εναντία στον τύρρανο Αχμαντινετζαντ. Σημειώστε το «πράσινη» και συνδυάστε το με τις «πορτοκαλί» επαναστάσεις σε Λευκορωσία, Ουκρανία και αλλά κράτη που πέρασαν μέσα από πολύχρωμες διαδικασίες στην δυτική σφαίρα επιρροής.

Μια επιτροπή στο Ιράν, πριν λίγες μέρες, μετά από ιατροδικαστική μελέτη του σώματος της Neda, του βίντεο, των επαφών της και των συμβάντων που ακλούθησαν το χαμό της, αποφάνθηκε πως η Neda ήταν πράκτορας της CIA. Συνεργαζόταν με τους δυο κυρίους στους οποίους φαίνεται στο βίντεο -που υποπτα έχει καταγράψει μόνο ένα κινητό φίλου της Neda παρότι εκεί υπήρξαν πολλές κάμερες- να ξεψυχά στα χέρια τους, το αίμα που βλέπουμε είναι ψεύτικο, το βάζει εκείνη επάνω της με τη βοήθεια των συντρόφων της, στη συνέχεια κατά της μεταφορά της στο νοσοκομείο οι σύντροφοι της και επίσης πράκτορες της CIA την δολοφονούν πυροβολώντας την με πιστόλι (ο τύπος του οποίου δεν υπάρχει σε καμία Ιρανική υπηρεσία ασφαλείας) εξ’ επαφής στην πλάτη για να βεβαιωθούν πως δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ.

Δείτε το βίντεο, πρόκειται για μια πραγματικά περίεργη υπόθεση, αλλιώς δεν θα σπαταλούσα ούτε το χρόνο σας ούτε τον δικό μου. Δείχνει να είναι μια κλασική επιχείρηση της CIA από την αρχή μέχρι το τέλος. Σάλτσα το αίμα ή όχι, προειδοποιώ πως το βίντεο είναι σοκαριστικό.



Χρησιμα links

beyondnews.info
theaustralian.com
news.com
rferl.org

Τα links τα δίνω, αλλά να έχουμε πάντα στο νου μας πως τα δημοσιογραφικά πρακτορεία συνήθως εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Το οτι αναφέρουν και μόνο αυτη την είδηση είναι απο μόνο του σημαντικό και φυσικά θα ταχθούν υπέρ της υπόθεσης πως την σκότωσαν οι ασφαλίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου