16.1.10

'Εξυπνη αφίσα

Share

Η αφίσα αυτή είναι από την τελευταία διαφημιστική εκστρατεία της εταιρίας Calvin Klein στις ΗΠΑ...



Προφανώς βλέπουμε ένα στιγμιότυπο ομαδικού σεξ. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το σεξ χρησιμοποιείτε για προώθηση προϊόντων, το σεξ είναι το πρωταρχικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι διαφημιστές για μας πουλήσουν τις σαβούρες τους. Το θέμα δεν σταματά εδώ.

Δεν είμαι κανένας σεμνότυφος ούτε κανένας συντηρητικός. Αυτό το θέμα όμως είναι, εξωφρενικό. Βλέπετε και μονοί σας πως τα μοντέλα της φωτογραφίας είναι παιδιά!

Και φυσικά δεν είναι μια κατάσταση στην όποια βρεθήκαμε στα ξαφνικά, είναι ένα έργο που το δουλεύουν χρόνια. Ξέρουν πως η νέοι, τα παιδιά είναι η ουσία. Αν ελέγξεις το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά, με τι αξίες και τι αρχές, έχει ελέγξει το δικό σου το μέλλον. Ο Χίτλερ το είχε θέσει ακριβώς έτσι στο βιβλίο του με τα εξής λόγια «Κοίταξε αυτούς του νεαρούς και αυτά τα αγόρια! Τι υλικό! Με αυτά μπορώ να φτιάξω έναν νέο κόσμο!» Και αυτό ακριβώς φτιάχνουν.

Ο Πρόεδρος Ομπαμα έχει ορίσει ένα συμβούλιο ορισμένων υπέρ-Υπουργών. Στην Αμερική έχει επικρατήσει (όχι τυχαία) η ορολογία «Τσάρους». Ο αμερικανός Τσάρος (έφτασε η εποχή να το δούμε κι αυτό) για την Ασφάλεια στα σχολεία είναι ο κ.Kevin Jennings που τυγχάνει να είναι ιδρυτικό μέλλος της οργάνωσης για την ενημέρωση του δικτύου των gay, GLSEN (Gay Lesbian Straight Education Network).

Η οργάνωση τράβηξε επάνω της τα φωτά της δημοσιότητας όταν μελή της διοργάνωσαν ημερίδες «ενημέρωσης» στα γυμνάσια της Αμερικής και μοίρασαν ένα μικρό φυλλάδια με τον τίτλο «Little Black Book-Queer in the 21st Century» (Το μικρό μαύρο βιβλίο-Ομοφυλόφιλοι στον 21ο αιώνα)
Δείτε μερικές από τις σελίδες του βιβλίου αυτού εδώ ή αν θέλετε κατεβάστε το εδώ.

Σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, η ιδία οργάνωση μοίραζε δωρεάν fisting kits (όσοι δεν ξέρετε τι είναι το fisting, ψάξτε το) στα γυμνάσια και όταν μερικά μέλη των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων αντέδρασαν του κατηγόρησαν για ρατσισμό και στερημένη σεξουαλικότητα. Σχετικό άρθρο, εδώ.

Η ίδια εταιρία έχει εκδώσει και λίστα με βιβλία –κυρίως πορνογραφικά- που θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία.

Η αφίσα της εταιρίας Calvin Klein δείχνει ακριβώς την ουσία της νέας τάξης. Απορώ τόσες φεμινίστριες και τόσες φεμινιστικές οργανώσεις γιατί δεν αντιδρούν. Αυτό είναι που θέλατε; Γιατί παλεύατε; Να είναι η γυναίκα ένα σάρκινο αντικείμενο που το χρησιμοποιούν 3 αγόρια; Χωρίς συναίσθημα, με παγωμένη ψυχή; Έτσι νιώθετε ελεύθερες; Είναι αυτή η εικόνα της νίκης σας; Γι' αυτό έγινε η επανάσταση σας;

Άλλο η σεμνοτυφία και άλλο η εντιμότητα. Το να θες να προστατεύεις τα παιδιά σου από τέτοιες εικόνες είναι όχι μόνο έντιμο για έναν γονέα, αλλά είναι και καθήκον. Ντροπή στα α-σεξουαλικά διαφημιστάκια, ντροπή σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου