30.1.10

33 νέα εγκλήματα εφευρίσκει η Αγγλία κάθε μήνα

Share
Από τότε που ανέλαβε την πρωθυπουργία της Αγγλίας το κόμμα των εργατικών, το 1997 14.300 νέα εγκλήματα έχουν συμπεριληφθεί στον ποινικό κώδικα.

Ο τωρινός πρωθυπουργός κ.Gordon Brown, έχει κάνει all time record προσθέτοντας 33 νέα εγκλήματα κάθε μήνα, δηλαδή κάτι παραπάνω από ένα νέο έγκλημα την ημέρα.

Είναι πλέον παράνομο να κολυμπάς κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού ή να πουλάς θηράματα και ειδικά πουλιά, τα οποία έχεις σκοτώσει Κυριακή ή ανήμερα Χριστούγεννα. Έχετε το νου σας πως αν πάτε στην Αγγλία, μπορεί να συλληφθείτε αν ενοχλήσετε αυγά ενώ κάποιος υπεύθυνος σας έχει πει να μην το κάνετε καθώς επίσης και το να πείτε πως η πόρτα εμπορικού πλοίου είναι κλειστή ή κλειδωμένη, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι...
Παράνομη επίσης κρίθηκε και η «πρόκληση πυρηνικής έκρηξης» πράγμα που σίγουρα θα αποθαρρύνει επιδόξους τρομοκράτες που είχαν ξοδέψει εκατομμύρια στις μαύρες αγορές για να αγοράσουν πυρηνικές κεφάλες για να ρίξουν στο Λονδίνο. Στο άκουσμα της είδησης πως κάτι τέτοιο πια είναι παράνομο, σίγουρα θα το ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου