4.12.09

Το πρώτο θύμα το εμβολίου στην Ελλάδα αποκλειστικά στη zougla.gr

Share

   Στη χθεσινή εκπομπή του κ.Μακη Τριανταφυλλόπουλου είδαμε μια κυρία η οποία καταγγέλλει πως υπέστη παρενέργειες από το εμβόλιο για την σουπερ τρομερή γρίπη. Η κυρία εμφανίστηκε σε 1 video στο zougla.gr και φιλοξενήθηκε ζωντανά μέσω παραθύρου στην εκπομπή...

Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για το περιστατικό, γιατί είναι γνωστές και οι θέσεις της εκπομπής του κ.Τριανταφυλλοπουλου που λειτούργει σαν hitman της Νέας Τάξης, θυσιάζοντας συγκεκριμένους στόχους για να αναδείξει συγκεκριμένα πράγματα και να συγκαλύψει άλλα.

Από τα πιο ύπουλα πιόνια της Νέας Τάξης η εκπομπή του κ.Μακη καθώς με τη θεματολογία της κατευθύνει την κοινή γνώμη, γιατί και δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να αναδείξει ένα μουφα-θυμα από το εμβόλιο το οποίο στη συνέχεια το τηλε-καννιβαλιζουμε αποκαλύπτοντας πως είναι απλά μια ψυχασθενείς κυρία που για τους δικούς τους λόγους προσποιήθηκε πως τρέμουν τα χέρια της, ίσως για να τραβήξει προσοχή.

Δεν λέω πως η γυναίκα προσποιείτε (έμενα έτσι μου φαίνετε) αλλά πως μέχρι στιγμής η όλη υπόθεση έχει όλα τα στοιχεία επιχείρησης “false flag”.

Προλαβαίνουμε και βγάζουμε εμείς το πρώτο θύμα του εμβολίου, την προβάλουμε, δείχνουμε πως την πιστεύουμε και τασσόμαστε ενάντια στο εμβόλιο πείθοντας τα προβατάκια πως είμαστε υπέρ της αλήθειας και κατά των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών, μετά από την σχετική προβολή του θύματος βγαίνουν ανώνυμα μια-δυο γειτόνισσες που λένε πως είναι τρελή και μια ζωή κάνει τέτοια για να τραβήξει την προσοχή, της δίνουμε άλλη μια τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση όπου την ξεφτιλίζουμε και δείχνουμε σε όλο τον κόσμο πως προσποιούνταν και μετά την λύτρωση τασσόμαστε υπέρ του εμβολίου, συμπαρασύροντας τις μάζες που έχουμε ήδη κερδίσει με την «τίμια» στάση μας.

Προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου