15.12.09

Ποιοι είναι οι Illuminati;

Share

Έχετε ακούσει την έκφραση, έχετε διαβάσει τις λέξεις, ακόμα και στο δικό μας site. Τι ακριβώς όμως είναι; Στην προσπάθεια μου να σας δώσω μια ιδέα για το πώς λειτουργούν τα media, κατάλαβα πως θα έπρεπε να αφιερώσω λίγη ώρα για να εξηγήσω, σε όποιον ενδιαφέρεται, τι είναι η περίφημη Νέα Τάξη, ποιοι είναι «αυτοί» οι Illuminati.

Με μια απλή κουβέντα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, είναι ένα σχέδιο να δημιουργηθεί ένα κεντρικό παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης.

Όλα τα έθνη θα περιοριστούν σε απλούς γεωγραφικούς προσδιορισμούς δίνοντας λόγο σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Ο ιθύνων νους και τα γρανάζια που προωθούν αυτό το σχέδιο, ήταν ανέκαθεν ένα σκοτεινό δίκτυο μυστικών εταιριών και οργανισμών που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και δρουν συντονισμένα σαν ένας οργανισμός.

Η μεγαλύτερη από αυτές τις μυστικές οργανώσεις είναι φυσικά η Μασονία. Στην Αγγλία μόνο, υπάρχουν 600.000 εγγεγραμμένοι μασόνοι. Η μασονική ιστορία είναι επίτηδες καλυμμένη με ένα πέπλο μυστηρίου και ασάφειας, αλλά η επίσημη μασονία, δημοσίως δηλώνει πως η αρχή τους έγινε με την ίδρυση της πρώτης μεγάλης στοάς στην Αγγλία το 1717.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η ιστορία της δημιουργίας τους είναι πολύπλοκη και αμφισβητείτε από πολλούς, ακόμη και εκ των έσο. Πολλοί πιστεύουν πως είναι η αναβίωση των κυνηγημένων Templar Knights, των περίφημων Ναϊτών  Ιπποτών, που μετά την καταστροφή του τάγματος τους, οι επιζήσαντες άλλαξαν το όνομα τους σε μασονία.

Άλλοι μασόνοι πιστεύουν πως ο Hiram Abiff, ο πρωτομάστορας του Βασιλιά Σολομώντα που είχε αναλάβει την ανοικοδόμηση του Ναού στην Ιερουσαλήμ ήταν ο πρώτος μασόνος, άλλοι πιστεύουν πως οι πρώτοι μασόνοι ήταν αρχαίοι Αιγύπτιοι και άλλοι τους χρονολογούν ακόμη πιο πίσω, στην αρχαία Βαβυλώνα και στον βασιλιά Nimrod.…και αν το παρελθόν τους είναι μπερδεμένο, το παρόν τους, είναι ξεκάθαρο. Απλά ψάξτε πίσω από οποιοδήποτε μεγάλο πολίτικο γεγονός του 18ου,19ου και 20ου αιώνα και θα βρείτε μασόνους αναμεμειγμένους σε αυτό. Πίσω από όλες τις επαναστάσεις, την Γαλλική, την Ρωσική, την Αμερικανική ανεξαρτησία, την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακόμη την Μοναρχία στην Αγγλία.

Η μασονία ή αλλιώς ‘τεκτονισμός’, στις τελετές τις ανέκαθεν ανέφερε όρους όπως ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’ και πάντα είχε στο πρόγραμμα της την ενοποίηση σε ένα παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα. Τα βιβλία τους το αναφέρουν σαν ‘Το μεγάλο έργο των αιώνων’.

Η μασονία είναι οργανωμένη σε βαθμούς. Υπάρχουν 33 «φανεροί» βαθμοί, είναι οι βαθμοί που ξέρουν πως υπάρχουν όλα τα μελή, από τον νεόφυτο μέχρι τον γηραιότερο. Οι περισσότεροι ‘κοινοί’ μασόνοι, που σε αυτούς μπορεί να ανήκει ο πατέρας σας, ο θειος σας, ο ξάδελφος σας, ακόμη και εσείς, θα φτάσουν το πολύ μέχρι τον 3ο βαθμό.

Στα πρώτα αυτά επίπεδα, η μασονία δείχνει μια καλή κοινωνία που ενδιαφέρεται για το κοινό καλό και την βελτίωση της κοινωνίας. Βάζουν την επιστήμη και την λογική πάνω από όλα και πιστεύουν πως ο άνθρωπος είναι άρχων του πεπρωμένου του, αλώβητος από δεισιδαιμονίες και προλήψεις του παρελθόντος.
Το 1776, ένας ιησουίτης ιερέας, ο Adam Weishaupt, πληρωμένος από τον μεγάλο τραπεζίτη της εποχής Rothschild, δημιούργησε κατά παραγγελία μια μυστική εταιρία που την ονόμασε Illuminati. Είχαν τους ίδιους στόχους με τους μασόνους, αλλά διαφορετική μέθοδο στο να φτάσουν μέχρι εκεί. Πίστευαν πως έπρεπε να επιταχύνουν την εξέλιξη του ανθρώπου μέσα από χειραγώγηση της κοινωνίας για να φτάσουν στο στόχο της μιας, παγκόσμιας κυβέρνησης. Ο Weishaupt, οργάνωσε την εταιρία του έχοντας σαν υπόδειγμα την οργάνωση των μασονικών βαθμών και το Ιησουίτικο σύστημα.

Όταν το ολοκλήρωσε, κατάφερε να πάρει μαζί του μεγάλους μασόνους, τους έκανε μέλη των Illuminati, τους έδωσε βαθμούς και τους μύησε στη φιλοσοφία του. Μετά τους έστειλε πάλι πίσω στις στοές τους για να συνεχίσουν από τα υψηλά πόστα που ήδη κατείχαν να προωθούν την ατζέντα του και έτσι κατάφερε να ελέγξει τις στοές, που μέχρι τότε ήταν απλά ένα club συμπλεγματικών αριστοκρατών, και να βάλει στην κάρδια της μασονίας τον σπόρο των Illuminati.

Σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε χωρίς να ανοίξει μύτη να αρπάξει τα ηνία  και την αρχηγία της μασονίας. Μόλις έγινε αυτό, η παλιά του οργάνωση υποτίθεται πως εξαρθρώθηκε και διαλύθηκε, σβήνοντας ουσιαστικά τα ίχνη του, αφήνοντας πίσω ένα κενό τάφο για τους ερευνητές, μιας και ο «βρικόλακας» είχε βρει άλλο σώμα να κατοικήσει.

 Οι Illuminati τώρα πια έλεγχαν την πιο ισχυρή μυστική εταιρία του κόσμου και ήταν έτοιμοι να αρχίζουν να εφαρμόζουν ένα-ένα τα σχεδία τους για παγκόσμια κυριαρχία και χρησιμοποίησαν κάθε αδίστακτο μέσο για να το καταφέρουν. Σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν την δική τους άποψη για Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά ήξεραν πως είχαν δρόμο μέχρι να το καταφέρουν αυτό. Για να κάνουν τον μέσο άνθρωπο να δεχτεί να καταργηθούν οι ελευθερίες του, τα σύνορα του και η εθνική του ταυτότητα, χωρίς να το καταλάβει και να επαναστατήσει έπρεπε να δουλέψουν για πολύ καιρό σε πολλά επίπεδα.Εδώ βλέπετε το σήμα των Illuminati του Adam Weishaupt...


...και εδώ βλέπετε το σήμα που υπάρχει πάνω σε όλα τα χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου.

Η πυραμίδα έχει 13 ορόφους και στη βάση της υπάρχει μια χρονολογία στα λατινικά νούμερα που δεν είναι άλλη από 1776, η χρόνια που ο Weishaupt ίδρυσε τους Illuminati του.

Η φράση στην κορδέλα κάτω απο την πυραμίδα, λέει «NOVUS ORDO SECLORUM» που σε  ελεύθερη μετάφραση σημαίνει Νέα Παγκόσμια Τάξη. Novus σημαίνει νέο, ordo σημαίνει τάξη και seclorum σημαίνει υδρόγειος σφαίρα.

Σαν μια υποσημείωση να πω πως, πολλοί ερευνητές σταματάνε στο σημείο που οι πρώτοι Illuminati του Weishaupt, διαλυθήκαν. Έχουν φτιάξει μια πραγματικά καλή ιστορία που θέλει της Βαυαρικές αρχές να συλλαμβάνουν όλα τα μέλη των Illuminati για προδοσία και συνωμοσία, αφού πρώτα ένας courier των Illuminati είχε χτυπηθεί από κεραυνό και βρήκε η αστυνομία επάνω του έγγραφα που τους ενοχοποιούσαν. Όπως είπα και πριν, αυτό είναι απλά το κόλπο για να γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας πως οι Illuminati, έπαψαν πια να μηχανορραφούν και η δικαιοσύνη αποδόθηκε από τον ίδιο το Θεό και κάθε σύγχρονη αναφορά σε αυτούς είναι άκαιρη, αστεία και γραφική.

Οι νέοι μασόνοι, που οι πιο αδίστακτοι από αυτούς ανέβαιναν στην ιεραρχία και μάθαιναν την αλήθεια και την φιλοσοφία των Illuminati, δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο να συνεχίσουν και να βελτιώσουν ακόμη το όλο σχέδιο. Έτσι φτάσαμε τώρα στην ολοκληρωτική χειραγώγηση της κοινωνίας, το απίστευτο micromanagement της ζωής μας και των γεγονότων. Επίτηδες δημιουργούν τα προβλήματα που μόνο εκείνοι έχουν τις λύσεις τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και το ρητό τους που υπάρχει σε κάθε ναό τους, «τάξη από το χάος» που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν. Δημιουργούν το χάος (κοινωνικό, τρομοκρατικό, οικονομικό) για να έρθουν οι ίδιοι να φέρουν την λύση (νόμοι, προστασία, ασφάλεια, δάνεια).

Δημιουργώντας και ελέγχοντας και τις δυο πλευρές μιας σύρραξης, μπορούσαν να καθορίσουν το αποτέλεσμα της και να εξασφαλίσουν πως ότι και να γινόταν θα ήταν για το καλό της ατζέντας τους. Αυτή η τακτική είναι γνωστή σαν πρόβλημα-αντίδραση-λύση.

Για παράδειγμα, όταν ήθελαν ένα παγκόσμιο κυβερνητικό σώμα, ήξεραν πως οι άνθρωποι θα αντιδρούσαν σε αυτή την ιδέα. Γι'αυτό δημιούργησαν το «πρόβλημα» με τη μορφή των 2 παγκοσμίων πολέμων. Σαν «αντίδραση» πρότειναν ένα παγκόσμιο σώμα που όλα τα έθνη θα συναποφάσιζαν και θα εξασφάλιζε πως κανένας παγκόσμιος πόλεμος δεν θα ξαναξεσπούσε. Μόλις είχαν για τα καλά περάσει στον κόσμο αυτή την ιδέα, προσέφεραν την «λύση» που τώρα ξέρουμε σαν ΟΗΕ.

Ένας από τους σύγχρονους στόχους τους είναι να έχουμε όλοι μας κάρτες ταυτοποίησης με ένα παγκόσμιο νούμερο αναγνώρισης, τσεπάκι με βιομετρικά στοιχεία και ικανότητα εντόπισης ανά πάσα στιγμή. Ξέρουν πως αυτή τη στιγμή, ο κόσμος θα αντιδράσει, επειδή αισθάνονται πως απειλούνται οι ελευθερίες και η προσωπικότητα τους, όποτε πρέπει να δημιουργήσουν ένα πρόβλημα. Αυτό μπορεί να είναι κάποιο μεγάλο κύκλωμα κλοπής ταυτοτήτων, η λαθρομετανάστευση ή η τρομοκρατία. Μέσω των media θα μεγιστοποιήσουν το πρόβλημα και σιγά σιγά, οργανώσεις όπως σύλλογοι καταναλωτών, συνήγορος του πολίτη, σύλλογοι ληστευθέντων, θα αρχίσουν να φωνάζουν «κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γι’αυτό!» και μετά η καλή μας κυβέρνηση θα έρθει με την λύση από τις Βρυξέλλες, νέες «έξυπνες» ταυτότητες ή ακόμη και το περίφημο τσιπάκι, να μπει κατευθείαν στο σώμα μας, μιας και είναι ο μόνος τρόπος να μην μας το κλέψει ποτέ κανείς.

Η κοινωνία που θέλουν να φτιάξουν, είναι μια κοινωνία χωρίς πραγματικό χρήμα, μια κοινωνία τσιπαρισμενη και δικτυωμένη σε ένα παγκόσμιο κομπιούτερ που θα ξέρει ανά πάσα στιγμή που είμαστε, πόσα λεφτά έχουμε, πόση είναι η πίεση του αίματος μας και αν έχουμε πιει ή όχι. Θα έχει μια παγκόσμια κυβέρνηση, ένα παγκόσμιο στρατό, μια αστυνομία, μια κεντρική τράπεζα και μια θρησκεία. Η ύπαρξη αυτής της ατζέντας δεν είναι υπό αμφισβήτηση, αν εξαιρέσουμε τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, είναι καταγεγραμμένο ιστορικό γεγονός, η συνωμοσία είναι η χειραγώγηση των γεγονότων από συγκεκριμένους ανθρώπους προς το στόχο αυτό, όχι ο στόχος.

Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αποκαλύψουμε μιας και όλα γίνονται σε πραγματικό χρόνο, όση ώρα διαβάζεις κάτι έχει γίνει και η ατζέντα έχει προχωρήσει. Όπως όμως τα σαλιγκάρια, έτσι και αυτοί αφήνουν πίσω τους ένα ίχνος, άλλες φορές πολύ εμφανές και άλλες φορές πολύ δύσκολο να το διακρίνουμε. Μελετώντας από πού ήρθε το ίχνος και προς τα πού πήγαινε, ίσως είναι εφικτό καμία φορά και να προβλέψουμε που θα εμφανιστεί το επόμενο βήμα στο σχέδιο τους.

Πολλοί με τους οποίους συζητώ, απορούν. Που είναι το κακό σε έναν κόσμο που δεν υπάρχουν σύνορα, θρησκείες, προσωπικά συμφέροντα άρα και κανένας πόλεμος;

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που μαθαίνετε για το σχέδιο αυτό, τότε σας καταλαβαίνω και σας νιώθω που πιστεύετε πως όλο αυτό είναι καλή ιδέα γιατί όντως, σε πρώτη ανάγνωση, έτσι δείχνει. Αυτό είναι μέχρι να δείτε ποιοι είναι οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει γι’αυτό και συνεχίζουν να δουλεύουν και πως ο λόγος που έχουμε τόσους πολέμους είναι επειδή αυτοί τους ήθελαν και τους χρησιμοποιούν σαν εργαλεία για το σκοπό τους. Έχουν για αιώνες βάλει απλούς καθημερινούς ανθρώπους σαν εσένα και εμένα να σκοτωθούμε και έχουν κάνει απίστευτα εγκλήματα.

Στην δίκη της Νυρεμβεργης, το Επικεφαλής της Αεροπορίας των Ναζί, Hermann Goering δήλωσε
«Μα και φυσικά ο λαός δεν θέλει τον πόλεμο. Γιατί ένας φτωχό-τεμπέλαρος σε μια φάρμα να πάει να ρισκάρει τη ζωή του σε ένα πόλεμο που στην καλύτερη των περιπτώσεων αυτό που θα κερδίσει θα είναι να γυρίσει πίσω στη φάρμα αρτιμελείς; Φυσικά ο κοινός άνθρωπος δεν θέλει πόλεμο ούτε στη Ρωσία, ούτε στην Αγγλία αλλά ούτε στη Γερμάνια. Αυτό είναι κατανοητό. Αλλά, σε τελική ανάλυση, είναι οι ηγέτες της χώρας που καθορίζουν την πολιτική και συνήθως είναι πολύ εύκολο να συμπαρασύρουν τον λαό μαζί τους, είτε μιλάμε για δημοκρατία, είτε για φασιστική δικτατορία, για κοινοβουλευτική ή κομμουνιστική δικτατορία. Φωνάζοντας ή όχι, ο λαός μπορεί πάντα να υποταχτεί στις διαθέσεις των ηγετών του. Αυτό είναι εύκολο. Το μόνο που πρέπει να κανείς, είναι να τους πεις πως τους επιτίθεται κάποιος και να κατηγορήσεις αυτούς που μιλάνε για ειρήνη για έλλειψη πατριωτισμού και για έκθεση της χώρας σε κίνδυνο. Το ίδιο πράγμα γίνετε σε κάθε χωρά»

Όπως μερικοί άνθρωποι σε περιστασιακά πόστα, που τους δίνουν την ψευδαίσθηση πως είναι μέσα στο κύκλωμα, χωρίς να βλέπουν την μεγάλη εικόνα, άνθρωποι που έχουν δει πως λειτούργει το σύστημα και ξέρουν τους σκοπούς τους, ανώτατοι γραφειοκράτες, διευθυντές εταιριών, τραπεζών και στρατιωτικοί σε μεγάλα αξιώματα, έτσι κι εσείς μπορεί να συμφωνείτε πως για να έχουμε αυτή την «τέλεια κοινωνία» είναι αποδεκτή κάθε μορφής χειραγώγηση, άλλωστε δεν είναι όλοι υπεύθυνοι να αποφασίσουν για τον εαυτό τους, πόσο μάλλον για τους άλλους, αλλά και αν πληγωθούν ή χάσουν τη ζωή τους κάποιοι αθώοι άνθρωποι, είναι ένα μικρό τίμημα να πληρώσουμε για κάτι τόσο καλό. Οι παράπλευρες απώλειες είναι αποδεκτές όταν το τελικό όφελος θα είναι κάτι τόσο μεγάλο. Αν και η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ένα θεμα που σηκώνει μεγάλη κουβέντα, προς το παρόν ας δεχτούμε πως είναι θεμιτό να θυσιάσουμε μερικούς για το καλό των πολλών. Όμως, αναρωτηθείτε. Έχετε καμία εμπιστοσύνη να παραδώσετε τόσο τεράστια εξουσία σε κάποιον που έχει κάνει αυτές τις πράξεις; Θα του εμπιστευτείτε τις ζωές σας και τις ζωές των απογόνων σας;

Αν τους είχαμε μπροστά μας και μας απαντούσαν σε αυτό το ερώτημα, τότε πολύ πιθανόν να μας απαντούσαν «υπήρξαν πολλοί πόλεμοι πριν από εμάς, και η ιστορία μας έχει δείξει πως μετά από ένα πόλεμο η κοινωνία ανθεί, οι άνθρωποι έρχονται κοντά και η βιομηχανία ευημερεί». Αυτό ακούγετε καλό, όμως δεν είναι διαφορετικό από έναν οποιοδήποτε αυτοκράτορα, δικτάτορα, στρατό που προσπάθησε να ενοποιήσει τον κόσμο εξολοθρεύοντας οτιδήποτε είχε διαφορετική γνώμη από εκείνον. Είναι απλά ένα πιο εκλεπτυσμένο αμπαλάζ του νόμου της ζούγκλας, του νόμου του ισχυρότερου. Είναι ακριβώς η μέθοδος που οδηγήθηκε η ανθρωπότητα στην απώλεια τόσων εκατομμύριων ζωών στο παρελθόν.

Σαν ανθρωπινά οντα, με συναισθήματα και λογική, τα ένστικτα μας μας λένε πως ο πόλεμος και αυτή η λογική της σύγκρουσης είναι αυτοκαταστροφική και παράλογη. Οπότε θέλουμε μια καλή ηθική δικαιολογία για να το δεχτούμε. Ανά τους αιώνες πολλές έχουν επικαλεσθεί, από τους ιερούς πολέμους στο όνομα διαφόρων θεών, μέχρι τον σημερινό προληπτικό πόλεμο στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Ο πατριωτισμός έχει αρκετά προτερήματα. Δίνει στον κάθε άνθρωπο την αίσθηση πως ανήκει κάπου. Του καλύπτει την αρχέγονη ανάγκη του κοπαδιού, το να ξέρεις πως μια δυνατή ομάδα ομοϊδεατών σου σε προσέχει και είναι εκεί για σένα καθώς επίσης καλύπτει και την ανάγκη να νιώθεις χρήσιμος σε μια ομάδα, μέρος της και υπεύθυνος για κάτι.

Όμως, ενώνοντας μας με μια συγκεκριμένη ομάδα, αυτόματα μας φέρνει αντίθετους με μια άλλη ομάδα και καταλήγει στην πραγματικότητα να διχάζει την ανθρωπότητα, φέρνοντας μας σε αντίπαλα στρατόπεδα με ανθρώπους που μέχρι χτες ο ένας αγνοούσε την ύπαρξη του άλλου. Ο πατριωτισμός έχει και θα συνεχίσει να χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο στα χέρια των κυβερνήσεων-πιονιών και κατ επέκταση στα χέρια των Illuminati, για να δώσει την ώθηση στις μάζες να συμπαραταχτούν στους σκοπούς τους, να κινητοποιηθούν και να κάνουν τους πολέμους τους.
Όταν δυο χώρες διαφωνούν ανοικτά, όπως πχ εμείς με την Τουρκία ή όταν ακόμη η μια χώρα δεχτεί επίθεση, όπως για παράδειγμα η Αμερική στις 11 Σεπτεμβρίου, ο πατριωτισμός είναι ένα αυτόματο αντανακλαστικό που ξυπνά στον κόσμο και τον ενώνει ενάντια στην απειλή. Στα χέρια όμως των αρχόντων της προπαγάνδας, ο αγνός πατριωτισμός μπορεί να γίνει στρατιωτικός εθνικισμός πολύ εύκολα, πράγμα που μας τυφλώνει και δεν μπορούμε να διακρίνουμε το σωστό από το λάθος, την προβοκάτσια, το ψέμα από την αλήθεια και την προπαγάνδα από το πραγματικό γεγονός.

Οι πόλεμοι και οι συρράξεις είναι σαν τις φωτιές, θέλουν καύσιμο για να συνεχίσουν να καίνε. Τα καλά πράγματα στην κοινωνία μας, είναι αυτό το καύσιμο της ηθικής δικαιολόγησης που θέλουμε για να παρακάμψουμε τις φυσικές μας αναστολές και να σκοτώσουμε συνανθρώπους μας με χίλιους δυο φρικτούς τρόπους. Εστιάζοντας όμως στο κοινό καλό, δεν βλέπουμε τις δικές μας φρικαλεότητες, πράγμα το οποίο δίνει καύσιμο στους αντίπαλους μας για να προβούν σε μεγαλύτερες φρικαλεότητες, αυτή τη φορά εναντίον μας και έτσι μπαίνουμε σε ένα αυτοκαταστροφικό παιχνίδι.

Στις περιπτώσεις που το ηθικό καύσιμο αυτό, δεν μπορεί για κάποιο λόγο να βρεθεί, τότε ιστορικά έχουμε διδαχτεί πως το μίσος και ο θυμός από μόνα τους μπορούν να είναι ένα καύσιμο το ίδιο αποτελεσματικό και να ξεκινήσουν το ίδιο παιχνίδι με την άλλη πλευρά. Αυτή η περίπτωση θέλει έναν μάστορα στο ‘σκάλισμα’ για να σκαλίσει λίγο τις φλόγες της οργής, αλλά αν κάτι δεν έλειψε ποτέ από την κοινωνία, αυτό είναι οι καλοί προβοκάτορες.

Η Ελίτ χρησιμοποιεί την τεχνική του Διαίρει και Βασίλευε για πολύ καιρό. Όσο μας κρατούν απασχολημένους στο να πολεμάμε μεταξύ μας γαυροι με βαζελους, αναρχικοί με αστυνομικούς, βόρεια με νότια προάστια, Έλληνες με Τούρκοι, Ανατολή με Δύση, δεν θα σκεφτούμε ποτέ να τα βάλουμε με αυτούς. Πρέπει να έρθει η ώρα για την ανθρωπότητα να μάθει να ξεχωρίζει τον υγιή πατριωτισμό από τον τυφλό εθνικισμό, το ποδόσφαιρο από τα συμφέροντα, τον πλούσιο από τον κακομοίρη που με χίλια δάνεια έχει πάρει ένα αμαξάκι.

Όσο πολεμάμε σε αυτούς τους πολέμους, τόσο δείχνουμε πως παίζουμε το παιχνίδι τους, δεχόμενοι τους χαρακτηρισμούς που μας έχουν κολλήσει εκείνοι, μπαίνουμε μονοί μας στα κουτάκια που έχουν φτιάξει για μας, βλέποντας τον συνάνθρωπο μας σαν εχθρό. Αντί για να σκοτώνουμε τον αδελφό μας, αντί να καίμε το αμάξι του θειου μας και αντί να πετάμε μολότοφ στον πατέρα μας, είναι το σύστημα αυτό κάθε αυτό που μας χειραγωγεί που πρέπει να δεχτεί την επίθεση μας.

Καθώς εκείνοι σχεδιάζουν το πώς θα μας εξουσιάζουν σαν θεοί, θα ήταν φρόνιμο για μας να εξετάσουμε λίγο την κοινωνία που θέλουν να κτίσουν. Μια κοινωνία που κάθε γέννα θα την αποφασίζουν τεχνοκράτες βάσει στατιστικών και νόμων, μια κοινωνία όπου ο κάθε άνθρωπος θα έχει μια συγκεκριμένη λειτουργιά, κάθε κομμάτι πληροφορίας που θα λαμβάνουμε θα είναι μαγειρεμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάσει την σκέψη και την συμπεριφορά μας. Συζητώντας το τώρα, είναι ακριβώς το ίδιο που είχε στο νου του ο Χίτλερ πριν από 60 χρόνια…

Και αυτό είναι μόνο η καλή πλευρά στο όραμα τους. Τι νομίζετε πως θα κάνουν στους αδύναμους; Στους ανάπηρους; Σε αυτούς που δεν μπορούν να δουλέψουν; Στα άτομα με ειδικές ανάγκες; Με πνευματική καθυστέρηση; Τι θα κάνουν με αυτούς που ακόμη και τότε θα αντιδρούν και θα είναι εκτός συστήματος; Με αυτούς που θα σκέπτονται για τους εαυτούς τους;

Θα τους κολλήσει ο τότε Παπαδάκης την ταμπέλα του ταραξία, του τρομοκράτη, της απειλής για το σύστημα και του διαφθορέα. Νομίζετε πως θα αφήσουν κανένα να μιλάει ανοικτά, να απειλεί και να γράφει στο blog του αυτά που γράφω εδώ τώρα; Θα αφήσουν το κάθε ανθρωπάκι να απειλήσει έστω και στο ελάχιστο το ‘μεγάλο έργο των αιώνων’ τους που με τόσο κόπο κατάφεραν να στήσουν; Σε κείμενα που έχουν διαρρεύσει, οι Ελίτ ονομάζουν όλα τα σχεδία για ξεσκαρτάρισμα της κοινωνίας με το όνομα «Τελική Λύση». Δεν είναι τυχαίο πως έτσι λεγόταν και το πρόγραμμα του Χίτλερ για το ολοκαύτωμα.

Και αν μέχρι εδώ έχετε ακόμη τις αμφιβολίες σας για τις προθέσεις των Illuminati, μια παλιά παροιμία λέει πως γνωρίζεις ένα δέντρο από τους καρπούς του. Θα ήταν καλό να εξετάσουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι ακριβώς είναι. Συνεχίζοντας να διαβάζετε στο blog μας, θα ανακαλύψετε μαζί μας πως οι άνθρωποι αυτοί είναι παθιασμένοι με οτιδήποτε έχει σχέση με τη μαγεία, το σατανισμό, τα απόκρυφα τελετουργικά, τις θυσίες του αίματος και την λατρεία ειδώλων αρχαίων θεών. Μέσα από τις πολλές μυστικές οργανώσεις, κλίκες και εταιρίες πού έχουν επιδίδονται όλο το χρόνο σε ανίερες τελετές, σεξουαλικά όργια ακόμη και ανθρωποθυσίες.

Η επιστήμη και η λογική είναι μόνο για τους πρώτους βαθμούς της μασονίας, τους λεγόμενους και Μπλε Βαθμούς, όσο προχωρεί ο μυημένος στην πυραμίδα της ιεραρχίας, τόσο πιο βαθειά μπαίνει και μαθαίνει μυστικά γνωστά σε αυτούς εδώ και αιώνες. Το ότι λένε πως είναι άνθρωποι της λογικής και αγαθοί δεν σημαίνει πως είναι.

Εγώ είμαι σαν τον μέσο άνθρωπο. Δεν ξέρω από μαγείες, δεν ξέρω από ξόρκια ούτε πιστεύω πως υπάρχουν. Όμως, το ότι αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν καταφέρει τόσα πολλά, και έχουν εξυφάνει ένα τέτοιο ασύλληπτο για τον κοινό νου σχέδιο, πιστεύουν και λατρεύουν αυτά τα πράγματα… με βάζει σε δευτέρες σκέψεις. Αν ο Πασχάλης έχει εξώγαμο, γιατί να βουίξει ο τόπος ενώ αν πχ ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας παίρνει μέρος σε σαφηνιστικές τελετές, δεν το μαθαίνουμε ποτέ;

 Η μεγαλύτερη άμυνα που έχουν οι ηγέτες της μασονίας ενάντια στην κριτική και τις αποκαλύψεις, είναι τα πάρα πολλά χαμηλόβαθμα στελέχη τους, συνήθως απλοί, συνηθισμένοι άνθρωποι που αποτελούν το 95% της μασονικής κοινωνίας.

Η μεγαλύτερη δύναμη που έχει η μασονία, είναι η μυστικότητα της, την οποία υπερασπίζουν με τόσο πάθος τα μέλη της, ειδικά εκείνα στα χαμηλότερα επίπεδα, μιας και έχουν την ψευδαίσθηση πως όσο περισσότερο υποστηρίξουν τη στοά τους, τόσο πιθανότερο είναι να ανέβουν στην ιεραρχία. Άλλωστε, τα χαμηλότερα σε βαθμό μέλη, είναι κανονικοί, απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και αφουγκράζονται την κοινωνία. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, είναι σχεδιασμένο το όλο σύστημα να δουλεύει έτσι. Επίτηδες διαλέγουν τέτοιους ανθρώπους για «μπροστινούς». Η ηγεσία της μασονίας, επίτηδες λέει ψέματα σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν τους αποκαλύπτει τους πραγματικούς της σκοπούς.

Ο Albert Pike, ένας από τους ιστορικούς ηγέτες της Μασονίας της Αμερικής, ιερέας της Kabala, στρατηγός του στρατού του Νότου, γράφει στο βιβλίο του «Morals and Dogma», την ονομαζόμενη και μασονική βίβλο, η οποία δινόταν σαν δώρο μύησης στους μασόνους που έφταναν στον 33ο βαθμό…

                  To Morals and Dogma φιγουραρει ακομη στο γραφειο του Ωναση που εχει γινει πια μουσείο.

«Οι Μπλε Βαθμοί, είναι απλά η αυλικοί του Ναού. Μόνο μέρη των Συμβόλων αποκαλύπτονται στον νεοφερμένο, αλλά επίτηδες αποπροσανατολίζεται από λανθασμένες αποκωδικοποιήσεις. Δεν είναι σκοπός μας να τα καταλάβει, αλλά να νομίζει πως τα καταλαβαίνει. Οι πραγματικές έννοιες είναι σε απόθεμα, για να αποκαλυφθούν μόνο στους έμπειρους, Πρίγκιπες της Μασονίας. Όλο το σώμα της Βασιλικής και Απόκρυφης Τέχνης, ήταν κρυμμένο τόσο προσεκτικά, αιώνες πριν, στους Υψίστους Βαθμούς, σε τέτοιο βαθμό που είναι ακόμη αδύνατο να λύσουμε πολλά από τα αινίγματα που κρύβει. Είναι αρκετά καλό για τις μάζες που αποκαλούνται Μασόνοι, να νομίζουν πως όλα τα μυστικά κρύβονται στους Μπλε Βαθμούς»

Αν εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, είσαι μασονος… συμφωνεις με αυτά που έχει γράψει ο Albert Pike για σένα; Είναι σωστό για σένα και λογικό να σε «αποπροσανατολιζουν επίτηδες»; Και σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνεις ακόμη για τι μιλάμε, ορίστε…


Ο Albert Pike δεν ήταν απλά ένας τύπος που έμοιαζε με σατανικό Άγιο Βασίλη. Ήταν ο πιο επιφανής μασόνος της εποχής του, και εκτός από ότι κατείχε τον υψηλότερο από τους Μπλε Βαθμούς, τον 33ο, ήταν επίσης και ο Μέγιστος Διοικητής του Παγκοσμίου Μητρικού Υψίστου Συμβουλίου για της ΗΠΑ (Grand Commander of The Mother Supreme Council of the world). Ορίστε άλλη μια δήλωση του:

«Η Μασονία, σαν όλες τις άλλες Θρησκείες, όλα τα Μυστήρια, τον Ερμητισμό και την Αλχημεία, αποκρύπτει τα μυστικά της από όλους, εκτός από τους Adepts(μυημένους), τους Sages(μαγιστρους) και τους Elect(εκλεκτούς), και χρησιμοποιεί λάθος εξηγήσεις και αποκωδικοποιήσεις για τα σύμβολα της, επίτηδες για να αποπροσανατολίσει εκείνους που τους αξίζει να αποπροσανατολιστούν. Να κρύψουμε την Αλήθεια που ονομάζουμε Φως από αυτούς και να τους απομακρύνουμε από εκείνη… Έτσι η Μασονία, με ζήλο αποκρύπτει τα μυστικά της και επίτηδες οδηγεί τους πρόχειρους ερευνητές μακριά της»[Morals and Dogma, σελ 104-105]

Μια από της μεγαλύτερες και πιο σεβαστές διεθνώς μορφές της ίδιας της μασονίας, λέει πως η Μασονία χρησιμοποιεί λανθασμένες εξηγήσεις και λανθασμένες αποκωδικοποιήσεις για να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους, και αυτά όχι σε εμάς, τους μη μασόνους, αλλά στους δικούς τους μασόνους της πρώτης γραμμής, εσάς που λυσσάτε στα κανάλια και φοράτε τις ποδίτσες σας με περηφάνια. Με τα δικά του λόγια, πιο ξεκάθαρος δεν μπορεί να είναι ο Albert Pike, ακόμη και εσείς πρέπει να το καταλαβαίνετε πως σας εκμεταλλεύονται και σας δουλεύουν.

Οι περισσότεροι από σας δεν θα φτάσετε ποτέ πάνω από τον 3ο βαθμό, ποτέ δεν θα γίνετε σοφότεροι και θα γεράσετε εκεί, παρευρισκόμενοι μια με δυο φορές τη εβδομάδα σε ένα κλαμπ παππούδων φορώντας αστεία ρούχα και κρατώντας ξύλινα σφυράκια και σχοινιά.
Μάθετε λοιπόν από εδώ, πως μετά τον 33ο βαθμό (βαθμό που μόνο 2, κατά άλλους 3, Έλληνες έχουν φτάσει)τους λεγόμενους Μπλε βαθμούς, υπάρχουν άλλοι 13 μυστικοί, οι Μαύροι βαθμοί ή Βαθμοί Illuminati.

Το θέμα είναι τεράστιο και κατά καιρούς θα το αναλύουμε, προς το παρόν αυτό το άρθρο πιστεύω να σας βοήθησε στο να εχετε μια ιδεα για το τι είναι οι Illuminati.Δείτε επίσης τα άρθρα για την αποκωδικωποίηση των ειδήσεων στα media

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου