26.12.09

Οι Ισραηλινοί παραδέχονται πως κλέβουν όργανα απο Παλαιστίνιους!

Share

Σε παλιότερη μας ανάρτηση, είχαμε αναφέρει πως οι Παλαιστίνιοι καταγγέλλουν τους Ισραηλινούς πως κλέβουν όργανα όπως νεφρούς, πνεύμονες, ακόμη και καρδιές, από Παλαιστινίους.

Οι Ισραηλινοί τότε είχαν βάλει δημοσιογράφους τους να μηδενίσουν τη θέση των Παλαιστίνιων, τώρα όμως, ανήμερα Χριστούγεννα (γιατί έχει και αυτό τη σημασία του), στην εφημερίδα The New Zealand Herald, παραδέχονται πως το κάνουν.

Τον Αύγουστο η εφημερίδα Aftonbladet, που έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Σουηδία, είχε αναφέρει πως οι Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώνουν Παλαιστινίους μόνο και μόνο για να τους αποσπάσουν ζωτικά όργανα για μεταμοσχεύσεις.

Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά τη σύλληψη ενός Εβραίου στην Αμερική που είχε στην κατοχή του παράνομα όργανα. Οι αναφορές αυτές τότε κατηγορηθήκαν –κλασικά- για αντισημιτισμό και οι Εβραίοι υπενθύμισαν πως στον Μεσαίωνα τόση κατηγορούσαν πως απήγαγαν παιδιά και τους πίνανε το αίμα με αποτέλεσμα ο Χίτλερ να τους κάψει. Ένα ενδεικτικό κείμενο Εβραϊκής προπαγάνδας για το θέμα, εδώ.

Όσο απίστευτο και φρικιαστικό και να είναι το θέμα, γίνετε ακόμη πιο φρικτό αν αναφέρουμε πως συμφώνα με περιγραφές Ισραηλινού γιατρού που ήταν παρών στις εγχειρήσεις αυτές, πέρναν από τις κόρες των ματιών μέχρι και κομμάτια δέρματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου