28.11.09

Εκτακτη είδηση! Ξέρετε από τι καταστράφηκε ο Μινωικός πολιτισμός; Αμ δε!

Share

Στα πλαίσια της εκστρατείας τρομοκράτησης του κόσμου σχετικά με τον αντίκτυπο του ανθρώπου στο περιβάλλον, τα πληρωμένα από τη Λέσχη Μπιλντερμπεγκ forum επιστημόνων, αυτη τη φορά βρήκαν κάτι μοναδικό!


Θέλοντας να δείξουν πόσο εύκολα μπορεί να καταστραφεί ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε, από ανθρώπινη ρύπανση, δημοσίευσαν μια σύντομη (δεν μπορούσε να είναι και αλλιώς) μελέτη απαριθμώντας άλλους 9 πολιτισμούς που καταστράφηκαν επειδή δεν σέβονταν περιβάλλον.

Ανάμεσα λοιπόν στην καταστροφή του ανώνυμου –ακόμη- πολιτισμού που υπήρχε στα νησιά του Πάσχα, που μάθαμε από την μελέτη πως καταστράφηκε επειδή έκοψε όλα τα δέντρα στα νησιά για να μεταφέρει τα αγάλματα αυτά που ξέρουμε και την εξαφάνιση των Anasazi επειδή «είχαν πολύ εξελιγμένο αρδευτικό σύστημα» μας παρουσιάζουν και τον Μινωικό Πολιτισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τζιμάνια αυτά, ο Μινωικός πολιτισμός, δεν καταστράφηκε από τσουναμι που ήρθε από την μεγαλύτερη έκρηξη που έχει σημειωθεί ποτέ στον πλανήτη, την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας και ούτε ο εναπομείναντας πολιτισμός δεν εξαθλιώθηκε από τους τόνους στάχτης που κάλυψαν τα πάντα και οι αρχαιολόγοι βρίσκουν ακόμη και σήμερα… Όχι!

Το μυστήριο λύθηκε Μινωιτες λοιπόν εξαφανίστηκαν επειδή έκοψαν όλα τα δέντρα! Σύμφωνα με τη θεωρία, τεράστιες δασικές εκτάσεις, από αυτές που όλοι ξέρουμε πως ευδοκιμούν στην Κρήτη, με πυκνή βλάστηση, σαν την Σουηδία ένα πράγμα, κάποια στιγμή, απλά εξαφανίστηκαν για να φτιάξουν καράβια οι Μινωιτες, που ναι μεν, είχαν από τους μεγαλύτερους στόλους εκείνη την εποχή, αλλά όταν μιλάμε για τότε , πρέπει να ξέρουμε πως έχουμε άλλα νούμερα και άλλες συνθήκες κατά νου. Όταν λέμε πως ο στόλος της Μινωικής Κρήτης ήταν από τους μεγαλύτερους, δεν τον συγκρίνουμε με τον τωρινό στόλο της Κίνας ή ούτε ακόμη με το στόλο του εφοπλιστή κ.Τσακου.

Είπαμε πως είχαν πολιτισμό, αλλά ούτε ο Λιακοπουλος δεν έχει πει πως οι Μινωιτες είχαν αλυσοπρίονα και μηχανήματα αποψίλωσης. Δείτε και μόνοι σας τα άρθρο και γελάστε μαζί με τις άλλες αυτό-καταστροφές που έχουν προκαλέσει κατά καιρούς διάφοροι εξαφανισμένοι πολιτισμοί.


Αρχαια τοιχογραφια των Μινωιτων που παρουσιαζει με το γνωστο Κρητικο, περισσιο καμαρι την γκαμα βαρεων αποψιλωτικων μηχανηματων που διεθεταν.

2 σχόλια: