8.11.09

Πρόστιμα σε γονείς που παίρνουν τα παιδιά τους από τα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής

Share

Με την νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας των Η.Π.Α, η σεξουαλική αγωγή θα διδάσκετε στα παιδιά από την ηλικία των 6 χρονών στα σχολεία. Πολλές οργανώσεις γονέων και κηδεμόνων αντιδρούν υποστηρίζοντας πως σε αυτή την ηλικία είναι πολύ μικρά τα παιδιά για να μάθουν οτιδήποτε για το σεξ και κάλεσαν τα μέλη τους να παίρνουν τα παιδιά από το σχολείο τις ώρες που θα διδάσκεται το μάθημα αυτό.

Σε αντίδραση των αντιδράσεων, ανακοινώθηκε πως οι γονείς που θα παίρνουν τα παιδιά από το μάθημα, θα καλούνται να πληρώνουν πρόστιμο και ίσως αντιμετωπίσουν κατηγορίες αμέλειας τέκνου, που για όποιον ξέρει αυτό στην Αμερική ισούται με απομάκρυνση του παιδιού από την οικογένεια του…

Δικαίωμα στην απομάκρυνση από το σχολείο κατά τη διδασκαλία του μαθήματος υπάρχει μόνο για λόγους θρησκευτικούς αλλά μόνο ΜΕΧΡΙ το παιδί να πάει 15 χρονών. Μετά τα 15 το παιδί υποχρεούται να συμμετέχει στην διδασκαλία.
Οι υπεύθυνοι του προγράμματος υποστηρίζουν πως τα παιδιά πρέπει να μάθουν τη χρήση του προφυλακτικού, τις μεθόδους αντισύλληψης και την έκτρωση.

το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου