8.11.09

Όχι ΚΑΙ της Πολωνίας στο εμβόλιο (τι ξέρουν οι Πολωνοί μωρέ...)

Share

Ο Πολωνός πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Παρασκευή πως η κυβέρνηση του δεν είναι διατεθειμένη να αγοράσει κανένα εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων από τις φαρμακοβιομηχανίες αν πρώτα δεν δοκιμαστούν όπως πρέπει και αν αναλάβουν τις νομικές ευθύνες για τυχών παρενέργειες.

Ο κ.Tusk είπε στους δημοσιογράφους πως οι παρασκευαστές του εμβολίου πιέζουν τις κυβερνήσεις σε όλον το κόσμο να αγοράσουν τα εμβόλια τους, αλλά επίσης απαιτούν από τις κυβερνήσεις να αναλάβουν τις όποιες ευθύνες από τις παρενέργειες.
«Σήμερα αντιμετωπίζουμε μεγάλη πίεση από της φαρμακευτικές εταιρίες… περιμένουν να συνάψουμε συμφωνίες εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων αλλά δεν θέλει καμιά τους να εγγυηθεί για παρενέργειες» είπε.
 Κλείνοντας είπε, πως οι μερικές δεκάδες περιστατικών κρουσμάτων γρίπης στην Πολωνία είναι όλες πολύ ελαφρές περιπτώσεις και δεν υπάρχει κανένας θάνατος.
Εγώ βέβαια, μετά από αυτές τις δηλώσεις θα ήμουν πολύ προσεκτικός στη θέση του κ.Tusk, αλλά το θέμα για μένα είναι άλλο... Αυτό κάνει η Πολωνία… εμείς γιατί κάναμε το ακριβώς αντίθετο; Γιατί στην Ελλάδα δεν ακούγεται η αντίθετη φωνή; Γιατί είναι τόσο προπαγανδισμένοι οι δικοί μας Υπουργοί και υπεύθυνοι για την Υγεία, στην κατάσταση που να τους βλέπουμε πρώτους στην ουρά να περιμένουν να εμβολιαστούν; Στις άλλες χώρες τουλάχιστον, τα πιόνια του Ροκφέλερ, Υπουργοί και αξιωματικοί, για τον έναν ή τον άλλο λόγο λένε πως δεν μπορούν να εμβολιαστούν, οι δικοί μας ούτε καν αυτό δεν μπορούν να σκεφτούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου