23.10.09

H1N1 - Πλυσιμο Εγκεφαλου μεσω παιδικης εκπομπης

Share
Στο επεισοδιο της σειρας για παιδια προσχολικης ηλικιας SId the Science Kid, που θα προβληθει την Δευτερα, ο ηρωας, θα παει να κανει το εμβολιο του!


Ο Sid κανει το εμβολιο του με το χαμογελο στα χειλη σαν καλο παιδι!


Η γραμματεας του Υπουργειου Υγειας Kathleen Sebelius, o γραμματεας του Υπουργειου Παιδειας Arne Duncan και η Lisa Henson, διευθυντρια της εταιριας Jim Henson (The Muppet Show, Sesame Street), θα παρεβρεθουν την Δευτερα σε μια προβολη του επισοδειου του Sid the Science Kid, που θα γινει στο αμφιθεατρο του Αμερικανικου Τμηματος Εκπαιδευσης.

Και οι τρεις αυτες Υπηρεσιες ενωσαν τις δυναμεις τους για να φτιαξουν αυτο το επεισοδιο της σειρας, στο οποιο ο ηρωας ερευνα την επιστημη πισω απο το εμβολιο της γριπης!

"Σε αυτο το σπεσιαλ επεισοδιο, ο Σιντ εξηγει πως λειτουργουν τα εμβολια και δειχνει σε εκατομμυρια παιδια τι μπορουν να κανουν για να περιορισουν την εξαπλωση του υιου" ειπε η κ.Sebelius"o Σιντ ειναι ενας υπεροχος αγγελιοφορος για να δοσει το μηνυμα στα παιδια, καθως προσπαθουμε να βρισκουμε συνεχεια νεους, δημιουργικους τροπους να ενημερωσουμε παιδια, ενηλικους και οικογενειες για το πως να παραμεινουν υγειης!"συμπληρωσε.

"Σαν γραμματεας και γονιος, θελω να κρατησω τα παιδια μας, ασφαλη, υγειη και ενημερωμενα σχετικα με την γριπη" ειπε ο κ.Duncan"ξερουμε (;) πως οι νεοι ανθρωποι ειναι πιθανοτερο να νοσησουν απο τον Η1Ν1, και το να εμβολιαστουν ειναι η καλυτερη διαθεσιμη προστασια. Το να εχουμε τον Σιντ να μας βοηθησει να μεταδωσουμε αυτο το μηνυμα σε παιδια σε ολη τη χωρα, θα ειναι απιστευτη βοηθεια."

"Αυτο το επεισοδειο θα ειναι μια ευκαιρια για εμας να βοηθησουμε τα παιδια να καταλαβουν γιατι τους κανουμε το εμβολιο καθως και να εφοδιασουμε τους γονεις και τους κηδεμονες με πολυτιμες πληροφοριες πανω σε αυτο το σημαντικο θεμα."Ειπε η υπευθυνη της εταιριας.

info εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου