6.10.09

Gardasil-Απειλη με απελαση για μεταναστρια που δεν δεχτηκε τον εμβολιασμο

Share

Μια υιοθετημενη εφηβη που εδω και 3 χρονια ζει στην Φλοριντα, ειναι αντιμετωπο με πιθανη απελαση απο την Αμερικη, επειδη αρνηθηκε τον εμβολιασμο για τον καρκινο της μητρας, οπως κατεθεσε η μητερα της.

Η Σιμον Ντειβις, 17 χρονων, ειπε πως δεν ηθελε να κανει το εμβολιο Gardasil, επειδη δεν ειναι ακομη σεξουαλικα ενεργη.

Ομως η νομοθεσια των Η.Π.Α. απαιτει απο τις μεταναστριες 11 μεχρι 26 χρονων να εμβολιαστουν πριν παρουν την Αμερικανικη υπηκοοτητα.

Η Σιμον γεννηθηκε στην Αγγλια ομως οι γονεις της την εγκατελειψαν. Την υιοθετησε η γιαγια και μητερα του πατερα της η οποία στην συνεχεια παντρευτηκε εναν αμερικανο και μετακομισε στην ΦΛοριντα.

Οι διαδικασιες για την υπηκοοτητα της Σιμον εχουν ξεκινησει εδω και 10 χρονια, αρκετο καιρο πριν γινει νομος ο υποχρεωτικος εμβολιασμος των μεταναστων με Gardasil.

"Καταλαβαινω πως πειραματιζονται με τους μεταναστες μεχρι να δουμ πως θα αντιδρασουν στο εμβολιο και μετα θα το δωσουν στους Αμερικανους πολιτες...αν το εμβολιο αυτο ειναι τοσο σπουδαιο γιατι δεν το κανουν υποχρεωτικο για ολους;" Δηλωνει στο ABC η Σιμον.

Το θεμα ειναι πως αυτο ακριβως κανουν. Θελουν να το κανουν υποχρεωτικο για ολους, ομως οπως σε ολα, ετσι και εδω χρησιμοποιουν την τεχνικη των μικρων βηματων καθε φορα.

 Αν θες να κανεις κατι τοσο φασιστικο ωστε να επιβαλεις μαζικο εμβολιασμο με ενα φαρμακο που αποδεδειγμενα ειναι πιο επικινδυνο απο την αρρωστια που υποτιθεται καταπολεμα, Δεν θα το κανεις φορα παρτιδα. Δεν θα βγειμια μερα ο εκαστοτε υπουργος Υγειας και θα πει "απο δω και μπρος, ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος" χωρις να εχει γινει προετοιμασια της κοινης γνωμης.

 Θα γινει μεγαλο θεμα στην κοινωνια, οι πιο ψαγμενοι θα αρχισουν να αντιδρουν και απο τις φωνες θα ξυπνησουν τους αλλους που ακομη θα κοιμουντε μπροστα στο Αμερικη εχεις Ταλεντο.

 Ανεξαρτητοι επιστημονες που εδω και καιρο φωναζουν για το ποσο επιβλαβες ειναι το εμβολιο  αυτο θα αρχισουν να ακουγοντε και οι μελετες θα βγουν στον αφρο. Ειναι ενα ρισκο που δεν θελει η ελιτ που αποσκοπα στην παγκοσμια μειωση του πληθυσμου, να το παρει.

 Αντι αυτου, χρησιμοποιουν την τεχνικη τον μικρων βηματων. Σαν τα αγαλματακια ακουνητα που πεζαμε μικροι, λιγο λιγο κουνιουντε, μικρες μικρες κινησεις, ενα νομοσχεδιο εκει, μια αποφαση εκει, ενα ρεπορταζ σε αυτη την εφημεριδα, μια ταινια το επομενο καλοκαιρι, υποχρεωτικος εμβολιασμος των μεταναστατων, μια δηλωση σαν της Σιμον και να πως φτανουμε να συζητειτε στην τηλεοραση "αληθεια, γιατι δεν το κανουμε για ολους -ανοικτα-(γιατι κρυφα ειναη ηδη) υποχρεωτικο;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου