28.9.09

Το DNA δειχνει πως το κρανιο του Χιτλερ, ανηκει σε γυναικα!

Share

Ισως τελικα η ιστορια να μην εγινε οπως ακριβως μας την διηγηθηκαν οι νικητες αφου νεες εργαστηριακες ερευνες δειχνουν πως το κρανιο που μεχρι τωρα πιστευαμε ανηκει στον Χιτλερ, ειναι γυναικειο!

Ο Αμερικανος αρχαιολογος Νικ Μπελλαντονι πιστευε εδω και καιρο πως τα κομματια του κρανιου που οι Ρωσσοι ειχαν βρει στο καταφυγιο του Χιτλερ στο Βερολινο, ειναι πολυ λεπτα για να ανηκουν σε αντρα. Τετοιου ειδους κρανιο βρισκει κανεις μονο σε γυναικες και μαλιστα, πολυ νεαρης ηλικιας.
 
  Τεστ DNA που εγιναν σε αμερικανικα εργαστηρια, επιβεβαιωσε πως τα ευρηματα δεν ανηκουν στον Χιτλερ.

  Η ανακαλυψη αυτη ειναι αρκετη για να ξεθαψει τα διαφορα σεναρια σχετικα με τις τελευταιες στιγμες του αρχηγου των Ναζι και σιγουρα επιβαλλουν τα βιβλια της ιστοριας να επανεξετασουν το τελος του.

  Η "ιστορια" θελει τον Αδολφο Χιτλερ να παιρνει μια καψουλα υδροκυανια και να αυτοκτονει με μια σφαιρα στο κεφαλι, διπλα στην αγαπημενη του Eυα Μπραουν.

  Συμφωνα με διαταγες του, οι υπασπιστες του εκαψαν το πτωμα του με πετρελαιο και στη συνεχεια το εθαψαν εκει κοντα.

  Ενα χρονο μετα, Ρωσσοι στρατιωτες ανακαλυψαν το πτωμα, το μετεφερανσ την Ρωσσια οπου το 1970, συμφωνα με τα αρχεια της KGB, αποτεφρωθηκε εκτος του κρανιου που σημερα φαινεται να μην ανηκε ποτε στον Χιτλερ.

 Η θεωρια που θελει το κρανιο να ειναι τελικα της -μικροτερης απο τον Χιτλερ- Ευας Μπραουν, συμφωνα με τον δρ.Μπελλαντονι δεν στεκει μιας και καμια μαρτυρια δεν υπαρχει που να θελει την ιδια να αυτοπυροβολειτε ή ακομη και τον Χιτλερ να την πυροβολει.

Ενα ειναι σιγουρο παντως, πως παρα πολλοι ανθρωποι, ακομη και παιδια, εχασαν τη ζωη τους γυρω απο εκεινο το καταφυγιο εκεινη τη μερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου