15.9.09

Η αστυνομια εκπαιδευεται να κανει αιμοληψιες!

Share
Μεγαλο ενδιαφερον παρουσιαζει μια σημερινη ειδηση του Associated Press. Συμφωνα με αυτην, οι αστυνομικοι στο Τεξας και το Αϊνταχο αυτην τη στιγμη συμμετεχουν σε ενα νεο προγραμμα που τους εκπαιδευει να παιρνουν αιμα απο "υποπτους" οδηγους!

Το μετρο ερχεται να αντικαταστησει τη γνωστη μας μεθοδο "φυσα εδω", το τεστ αναλυσης αναπνοης, με την δικαιολογια πως στην πλειοψηφεια τους οι αστυνομικοι δυσκολευονται να πεισουν τους υποπτους να φυσηξουν...Προφανως τους ειναι πιο ευκολο να βαζουν καποιον με το ζορι κατω, να του χωσουν μια βελονα στο χερι και να του παρουν αιμα καταμεσης του δρομου, ανα πασα ωρα και στιγμη.

Το AP αναφερει πως και το η αποφαση που κρινει την μεθοδο νομιμη παρθηκε απο το Ανωτατο Δικαστηριο του Αϊνταχο αλλα και του Ανωτατου Δικαστηριου των Η.Π.Α.

Το ιδιο δικαστηριο το οποιο, να θυμησουμε, εκρινε καποτε πως οι μαυροι ειναι σκλαβοι, καθως και  εκεινοι που απο την κυβερνηση κρινονται "μωροι τω πνευματι" μπορουν ανα πασα στιγμη να στειρωθουν...

Προφανως το μετρο ειναι αλλο ενα σκαλοπατι προς το αστυνομοκρατουμενο κρατος-φυλακη, που ολοι θεωρουμαστε πιθανα ενοχοι για τρομοκρατια, ολοι παρακολουθουμαστε και δεν εχουμε καμια δυναμη και ελευθερια πανω στο ιδιο μας το σωμα, ο κοσμος που χρονια τωρα η παγκοσμια ελιτ ονειρευεται.

Μολις ο κοσμος μαθει να φοραει το τσιπακι του, μολις συνηθισει το θεαμα να τον σταματανε στην ακρη του δρομου και να του παιρνουν αιμα αστυνομικοι, το να δεχτει προγραμματα οπως μαζικοι εμβολιασμοι και περιορισμος κυκλοφοριας ανα τομεις, ειναι απλα παιχνιδακι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου