30.9.09

Κρατικες καμερες σε 2.000 νοικοκυρια στην Αγγλια

Share

Ο μεγαλος αδελφος στην κατεξοχην "αδελφικη" χωρα, την Αγγλια, καλα κρατει. Ο Υπουργος Παιδιων, υπουργειο που ασχολειται με την σωστη με βαση τα προτυπα της Νεας Ταξης, ανατροφη των παιδιων, ανακοινωσε προσφατα πως ενα κονδυλι £400.000.000 (εν μεσω οικονομικης κρισης) εχει δεσμευθει για να εγκαταστησει το κρατος καμερες κλειστου κυκλωματος μεσα στα σπιτια 20.000 "υποπτων" για κακομεταχειριση των παιδιων τους οικογενειων.



Το προγραμμα μεχρι στιγμης εφαρμοζοταν πιλοτικα σε 2.000 οικογενειες και προφανως ικανοποιησε τους ανωμαλους παιδεραστες (πανω απο 7 υπαλληλοι της υπηρεσιας προστασιας των  παιδιων εχουν συλληφθει για παιδεραστια στην Αμερικη), που αφορμη ψαχναν για να βαλουν καμερες στα υπνοδωματια 2.000 παιδιων, ωστε να παρει τελικα πρασινο φως απο την κυβερνηση  του Gordon Brown.

Και αν ακουγοντας την ειδηση, πιστευετε πως ειναι για καλο, θα αλλαξετε γνωμη αν μαθετε μερικους απο τουςλογους μπορει να αποφασισθει να σας παρει το παιδι το Υπουργειο (οπου μετα απο διαδικασιες δινετε σε αναδοχη οικογενεια που συνηθως τα εχει καλα με την κυβερνηση) ή στην καλυτερη τον περιπτωσεων να αναγκασθειτε να δεχτειτε το ματι του μεγαλου αδελφου στο ιδιο σας το σπιτι.

Αν το μαλωσετε δημοσιως
Αν αντιμιλησει σε αστυνομικο
Αν ενας απο τους δυο γονεις εχει περιεργα θρησκευτικα και πολιτικα πιστευω
Αν ενας απο τους δυο γονεις ειναι εθισμενος σε αλκοολ ή ναρκωτικα
Αν ειναι παχυ
Αν κανει πολλες απουσιες στο σχολειο

Περισσοτερες πληροφοριες, για οσους εχουν ορεξη απο τον Alex Jones




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου