29.9.09

14χρονο κοριτσι πεθανε, λιγες ωρες αφου εκανε το εμβολιο κατα του καρκινου της μητρας!

Share

Ο εθνικος οργανισμος υγειας της Αγγλιας (ο δικος μας ΕΟΦ), ανεστειλε σημερα τους εμβολιασμους για τον καρκινο του τραχηλου της μητρας, μετα απο το θανατο ενος 14χρονου παιδιου, λιγες ωρες αφου ειχε εμβολιαστει.
Η μικρη Ναταλι Μορτον, πεθανε στο νοσοκομειο μετα τη μοιραια δοση. Ολοι οι εμβολιασμοι στην Αγγλια εχουν σταματησει και εχει διαταχτει περεταιρω ερευνα.

Ο θανατος του παιδιου, ερχεται να σφραγισει τους φοβους χιλιαδων γονεων, ανεξαρτητων επιστημονων και ερευνητων, που εδω και 2 χρονια φωναζουν για το ποσο επικινδυνο ειναι ενα φαρμακο, που οχι μονο δεν χρειαζεται, οχι μονο ειναι αμφισβητουμενα τα αποτελεσματα του, αλλα και αποδεδειγμενα μπορει να προκαλεσει απιστευτες παρενεργειες.

Ο εμβολιασμος των γυναικων με το συγκεκριμενο φαρμακο, ειναι εδω και χρονια απο τις πρωτες προτεραιοτητες της διεθνους Ελιτ και σιγουρα θα βρουν εναν τροπο να αποδωσουν το θανατο της Ναταλι σε οτιδηποτε αλλο παρα το εμβολιο. Η παυση των εμβολιασμων, ειμαι σιγουρος πως ειναι προσωρινη,μεχρι να να καταλαγιασσει λιγακι η κοινγ γνωμη, το θεμα θα περασει απο 3ο-4ο στα δελτια μεχρι που θα εξαφανιστει και καποια στιγμη θα βγει ενα πορισμα με μπολικες ψαρωτικες υπογραφες επιστημονων που σιγουρα ανοικουν σε υποπτα think tanks, που θα αποδιδουν τον θανατο της 14χρονης σε μια στο δισεκατομμυριο συμπτωση που ετυχε να ειχε πιει milkshake ανανα σε συνδιασμο με το iPod της που επαιζε U2, δημιουργησαν μια θανατηφορα αλλεργικη αντιδραση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου