14.9.09

Πρόβλεψεις για νέα 11η Σεπτεμβρίου;

Share
Σε συνεντευξη που εδωσε ο 71χρονος Daniel J. Hill στον δημοσιογραφο Lee Benson, αποκαλυψε πως οι πηγες που τον ειχαν ενημερωσει για τα τρομοκρατικα χτυπηματα στους διδυμους πυργους τοσο το 1993 οσο και του 2001, τον ενημερωσαν πως ενα ακομη χτυπημα αναμενεται, αυτη τη φορα με μια πυρηνικη βομβα τοποθετημενη σε βαλιτσα σε μικρο δικινητηριο αεροπλανο χαμηλης πτησης. Ο ιδιος χρονικα τοποθετει το χτυπημα μεχρι 18 Οκτωβριου 2009 ισως στην Ουασινγκτων ή την Νεα Υορκη...

Ο Hill ηταν αλεξιπτωτιστης του Αμερικανικου στρατου με βαση την Βηρυτο, εγινε μουσουλμανος, εμαθε Αραβικα και στη συνεχεια στρατολογηθηκε στους Μουτζαχεντιν του Αφγανισταν στον αγωνα τους κατα των Ρωσων. Ειναι πλεον αποδεκτο απο την CIA πως εκειη οργανωσε, εκπαιδευσε, εξοπλισε και χρηματοδοτησε τους Μουτζαχεντιν, πραγμα που ουσιαστικα κανει τον κ.Hill πρακτορα της CIA. Ο ιδιος ισχυριζεται πως εχει στο παρελθον συναντηθει με τον Οσαμα Μπιν Λαντεν και μεσω γνωστων του και πρωην "συναγωνιστων" του εμαθε για τα χτυπηματα του 1993 και του 2001. Ειναι οι ιδιες πηγες που τωρα τον ενημερωνουν για το νεο χτυπημα.

Η ζωη του κ.Hill περιγραφεται στο βιβλιο του βραβευμενου δημοσιογραφου James B Stewart "Heart of a Soldier", εκτος των αλλων περιγραφεται η πρωτη επιθεση στους πυργους το 1993 καθως και προβλεπεται η επομενη που θα πραγματοποιουνταν αρκετους μηνες μετα την πρωτη εκδοση του βιβλιου.

Η 'προβλεψη' του κ.Hill, που απο το παρελθον του και μονο μας υποψιαζει, αφου καποτε τουλαχιστον, ειχε επαφες τοσο με μυστικες υπηρεσιες καθως και με τους μετεπειτα τρομοκρατες Μουτζαχεντιν, ερχονται να ενισχυσουν την ανησυχια στους κυκλους της διεθνους ερευνητικης και ελευθερης δημοσιογραφιας για τρομοκρατικο χτυπημα στα μεσα του Οκτωβρη, καθως αρκετοι μαρτυρες και πληροφοριοδοτες εχουν προειδοποιησει για κατι παρομοιο.

Μπορειτε να διαβασετε ολοκληρο το αρθρο του Lee Benson εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου