10.1.10

Ο πλειστηριασμός των Skull and Bones

Share

Ο οίκος πλειστηριασμών Christie’s ανακοινώσε ένα περίεργο αντικείμενο προς πώληση.

Ενα ανθρώπινο κρανίο και δυο κόκκαλα από τα θησαυροφυλάκια-οστεοφυλάκια των Skull and Bones…

Η μέχρι πρότινος μυστική αδελφότητα (μέχρι πριν 8 χρόνια όποιος αναφερόταν στην ύπαρξη της ήταν τρελός συνωμοσιολόγος) της οποίας τον ρόλο σαν «νηπιαγωγείο» της Ελίτ έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα, έδωσε για πλειστηριασμό ένα ανθρώπινο κρανίο-τρόπαιο και δυο ανθρώπινα κόκκαλα.

Το κρανίο είναι από κάποιον «φουκαρά» που πέθανε κάποια στιγμή τον 19ο αιώνα. Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί προφανώς ο νεκρός δεν ήταν φουκαράς εν ζωή. Είναι μέρος του τελετουργικού της μύησης ενός νέου μέλους στην αδελφότητα το να συλήσεις έναν τάφο κάποιου διασήμου και να πάρεις το κρανίο του. Αυτό είναι και το εισιτήριο σου στην αδελφότητα που το παραδίδεις και μένει στο οστεοφυλάκιο τους.

Φήμες θέλουν τον μπαμπά Bush, ένα από τα πιο επιτυχημένα μέλη της αδελφότητας να έχει κλέψει το κρανίο του περίφημου ινδιάνου φύλαρχου Geronimo και πολλοί εκπρόσωποι ινδιάνικων πολιτιστικών συλλόγων έχουν κάνει διαμαρτυρίες γι'αυτό.

Αν δείτε μια μεγαλύτερη έκδοση της φώτο εδώ, θα παρατηρήσετε εκτός από το ανατριχιαστικό ανθρώπινο κρανίο το όποιο το έχουν διαμορφώσει για να χρησιμοποιείτε σαν κάλπη με πορτάκι πάνω στο κεφάλι, πως το ένα κόκκαλο έχει χαραγμένο επάνω του την λέξη THOR και μια τελεία(για το b1 δίπλα ακόμη το ψάχνω).

Επειδή όλα τα μέλη κατά την τελετή μύησης τους, παίρνουν και από ένα ψευδώνυμο (του μπαμπά Bush είναι “Magog” και του μικρού “Gog”, αν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι αυτοί κάντε ένα Google search), υποθέτω πως το όνομα Thor είναι το ψευδώνυμο του μέλους που σύλησε τον τάφο.
Μπορεί όμως και να είναι αναφορά στην μαρμάρινη πλάκα που υπάρχει μέσα στο αρχηγείο τους που γράφει:

"Wer war der Thor, wer Weiser, Bettler oder Kaiser? Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich."

Που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει:

"Ποιος ήταν ο αφελής, ποιος ο σοφός, ζητιάνος ή βασιλιάς; Φτωχός ή πλούσιος, όλοι είναι ίδιοι στο θάνατο"

Τώρα το τι σημαίνει αυτό το ρητό και γιατί το έχουν εκεί, μπορεί ο καθένας να κάνει τις υποθέσεις του. Δική μου γνώμη είναι πως με αυτό, μιας και εκείνοι θεωρούνται άρχοντες του θανάτου, θέλουν να δείξουν πως έχουν δύναμη και εξουσία το ίδιο πάνω σε κοινούς ανθρώπους αλλά και σε βασιλιάδες, άρχοντες και πρωθυπουργούς. Γι' αυτούς είμαστε όλοι ίδιοι.

Όσο για την τελεία, που ίσως σας φαίνετε πως μπήκε τυχαία, να σας ενημερώσω πως οι Μασόνοι υποχρεούνται όταν υπογράφουν να βάζουν κάπου στην υπογραφή τους μια μέχρι τρεις τελείες για να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο όταν διαβάζουν έγγραφα όπως πχ μια αναφορά σε δικαστήριο. Ώστε να αναγνωρίσει ο δικαστής-μασόνος πως κατηγορούμενος είναι ένας «αδελφός».

Αν ενδιαφέρεστε να χτυπήσετε τον πλειστηριασμό, η σελίδα του οίκου Christie’s είναι εδώ. Τελευταίο ενδιαφέρον κομμάτι πληροφορίας είναι πως ο πλειστηριασμός θα γίνει στην πλατεία Rockefeller στην Νέα Υόρκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου