21.11.09

Η οικό-απάτη αποκαλύπτεται

Share

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στο τμήμα του πανεπιστημίου University of East Anglia, που ασχολείται με την έρευνα για την κλιματική αλλαγή.

Το συγκεκριμένο τμήμα είναι ένα από τα αρχηγεία της οικοπροπαγανδας και του συντονισμού της μαζικής τρομοκράτησης του πληθυσμού της Γης σε σχέση με την οικολογία.

Τα μεγαλύτερα κεφάλια του κινήματος δρουν και εργάζονται εκεί. Πρόσφατα λοιπόν, ένας άγνωστος hacker, μάλλον Ρώσος, κατάφερε να μπει στο σύστημα τους και να κλέψει πολλά email τους...
Σε αυτά, τα οποία κανένα μέχρι στιγμής δεν έχει καταδειχτεί ως πλαστό, ακόμη και οι ίδιοι οι αποστολείς και παραλήπτες παραδέχτηκαν πως είναι αλήθεια, φαίνετε πως κοροϊδεύουν τον κόσμο, πως στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει καμία ανθρωπογενείς κλιματική αλλαγή και πως η όλη αγωνία τους είναι να αποκρύψουν τα στοιχεία αυτά από ανεξάρτητους επιστήμονες.
Τα mail ανέβηκαν σε Ρώσικο server και από κει μπορεί ο καθένας να τα κατεβάσει. Το σκάνδαλο που από τα media βαφτίστηκε ClimateGate, κατά το WaterGate, απασχολεί όλο και περισσότερους και αν του δοθεί η κατάλληλη προσοχή από τα media, πράγμα απίθανο να γίνει, θα είναι η απαρχή της παγκόσμιας αμφισβήτησης των θεωριών περί κλιματικής αλλαγής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Κατεβάστε τα mail κι'εσείς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου